Mies kuoli nokkakolarissa Virroilla – Alavudella kolmen auton risteyskolari

0

Tänään (27.11.) aamulla kello puoli seitsemän aikaan Herrasessa Virroilla sattui vakava tieliikenneonnettomuus, jossa kuoli henkilöauton kuljettaja. Alavuden asemanseudulla kantatiellä 66 sattui itapäivällä kello kolmen aikaa kolmen auton risteyskolari.

 

Virroilla Alavuden risteyksessä Palolammintietä noin 100 metriä Virtojen suuntaan tapahtui henkilöauton ja kuorma-auton välinen liikenneonnettomuus. Henkilöauton kuljettaja, virtolainen mies sai surmansa onnettomuudessa välittömästi. Sisä-Suomen poliisin suorittaman esitutkinnan perusteella on todettu, että henkilöauto on toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaan tulevien kaistalle ja tilanteesta on seurannut tuhoisa nokkakolari kuorma-auton kanssa. Tapahtumapaikalla on 80 km/h nopeusrajoitus. Tie oli poikki liikenteeltä pelastustoimien ajan.

Sairaskohtauksen mahdollista osuutta tapahtumain kulkuun ei ole voitu poissulkea ja tässä vaiheessa alkoholilla ei epäillä olleen vaikutusta tapahtumien kulkuun. Asian tutkinta jatkuu.

 

Alavudella tapahtui uhkaava kolmen auton risteyskolari

Onnettomuus sattui kello kolmen aikaan iltapäivällä Alavuden asemanseudulla vilkkaan kantatie 66 ja Tuuri kauppakylään johtavan Tuurintien risteyksessä. Kolaroinnissa oli osallisena kolme henkilöautoa. Etelä-Pohjanmaan pelastustoimelta saamamme tiedon mukaan vaarallisesta tilanteesta selvittiin ajoneuvojen peltivaurioilla, eikä kukaan autoissa olleista loukkaantunut

Yleisötilaisuus_Hautakylä

JÄTÄ KOMMENTTI