KM Rahti Oy, Soinin vuoden yrittäjä

0
Vasta maalattu

Osa kalustoa takaisin Soinissa viikonloppuna
Eilen julkistettiin vuoden yrittäjä Soinissa. Kaksikymmentäviisi vuotta Soinissa toiminut KM Rahti Oy valittiin vuoden yrittäjäksi.

Yritys aloitti toimintansa vuonna 1990 avoimena yhtiönä, vuonna 1994 yritysmuoto muuttui osakeyhtiöksi. KM Rahti Oy:n liikevaihto on kasvanut vuosittain ja toiminta laajentunut. Alun sora-auto on kasvanut yli kymmenen rekan kalustoksi, joka kuljettaa rahtia Rovaniemeltä Hankoon ja Vaasasta Joensuuhun menne tullen, myös lavettikuljetukset  ovat  osa palvelua.

Lisäksi yrityksellä on neljä pyöräkuormaajaa kaksivuorotyössä alihankinnassa, sekä tukkirekka. Uudempana toimialana on rekkojen osto, Norjasta ja Keski-Euroopasta, niiden kunnostus ja myynti.

Myyty auto ja sen tekijät

Yrityksen perustaja Kalervo Myllymäki kertoo yrityksen liikevaihdon olevan 5,3 miljoonaa euroa viime vuonna, josta rahdin osuus on noin 3 miljoonaa ja rekkamyynnin noin 2 miljoonaa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin kolmekymmentä henkilöä. Oma perhe on sataprosenttisesti mukana yrityksessä. Pojat Rauli ja Terho, vaimo Mirjam, sekä Terhon vaimo Minna ovat sitoutuneet yritykseen. Menestyksestä Myllymäki antaa erikoiskiitoksen osaaville työntekijöille, hänen mukaansa menestyksestä tulee huomioida myös hyvät asiakassuhteet, kuten  JettaPuu, ER-Saha, Isojoen Saha, Keitele Group, Kurikka Timber, Kohiwood Oy, LapLi Group  ja Timber Team, joiden ansioista menestys jatkuu. Ei myöskään vähälle merkitykselle ja oma mottomme:

-Minkä lupaamme, se pitää- toteaa KM Rahdin perustaja Kalervo Myllymäki.

Kunnostuksen jälkeen myyntiin!
Vasta maalattu
AA-Kitee_180619

JÄTÄ KOMMENTTI