Mörköiltana kerätään muun muassa kummitustarinoita

0
Suosittua Mörköiltaa ovat jälleen puuhamassa (vas.) Elina Mikkonen, Helena Vistbacka, Annukka, Maikki Kokko ja (alh.)
Suosittua aito alajärveläistä Mörköiltaa ovat lokakuun viimeiselle päivälle puuhaamassa Elina Mikkonen (vas.), Helena Vistbacka, Annukka Lahti, Maikki Kokko ja (alh.) Maija Yli-Hemminki ( Kuva: Jukka Ketonen /K-Media) Klikkaa suuremmaksi!
Alajärven erikoisliikkeissä järjestetään jo kuudennen kerran syksyinen pimeän ajan eriskummallisen viehettävä iltatapahtuma. Tulossa on jälleen Mörköilta.

Mörköiltana seikkaillaan tänä vuonna lokakuun viimeisenä keskiviikkona eli lokakuun viimeisenä päivänä 31.10. illalla klo 17.00 alkaen.

Tämän vuoden teemana on muun muassa, että mukana kampanjassa olevat liikkeet ja pankit ottavat vastaan ja keräävät asiakkailtaan ”kummitustarinoita” julkaistavaksi. Lapset voivat myös piirtää omia mörköjään ja jättää piirustuksia liikkeisiin esille ripustettavaksi. Vanhojen tapojen mukaan kauppiaat ja yritykset ovat aina muistaneet palkita osallistujia tavalla tai toisella.  Pääasia pimeän illan aikana on kuitenkin , että liikkeet laittavat esille eriskummallisia ja ”pelottavia” tarjouksia. Tiedossa on kepposia ja makeaa. Mörköiltana luonnollisesti sonnustaudutaan ja pukeudutaan aitoon ”halloween” tunnelmaan. Niin liikkeissä kuin kadullakin.

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI