Murtovarkaita liikkeellä Alajärvellä!!

0
Poliisi haluaa mahdollisia silminnäkijävihjeitä murtovarkauksista ja ilkivallasta, jotka tapahtuivat Alajärvellä torstain ja perjantain välisenä yönä.

Torstaina  ja perjantain välisenä yönä murtauduttiin Alajärvellä Sairaalatie 3:ssa kaupungin nuorisotiloihin. Tiloista oli anastettu kolme kannettavaa tietokonetta, joista ainakin kaksi oli Hewlett-Packard -merkkisiä.

Lisäksi oli anastettu kaksi mustaa kannettavan tietokoneen Targus-merkkistä laukkua, Canon Powershot sx 200-digikamera, Nokia 2700 -matkapuhelin ja yksi tietokoneen hiiri. Lisäksi tiloissa olleesta kassalippaasta oli anastettu rahaa.

Samana yönä murtauduttiin Alajärven Höykkyläntien varrella korjaamon pihassa olleisiin kahteen kuorma-autoon. Toisen kuorma-auton hytistä anastettiin Garmin -navigaattori, Nokia N73 -matkapuhelin, Bluetooth-handsfree -laite sekä kaksi matkapuhelimen laturia.

Edelleen samana yönä syttyi tuntemattomasta syystä tuleen Alajärven taajama-alueella Tuomelantie 1:ssä paperinkeräysastia klo 04.30 aikaan. Palon seurauksena myös sen tuntumassa ollut roskasäiliökatos hiiltyi.

Poliisi on kiinnostunut tapahtumiin liittyvistä havainnoista sekä siitä, onko jollekkin tarjottu edellämainittua varastettua omaisuutta myyntitarkoituksessa tai jollain muulla tavalla.

Havaintoja voi ilmoittaa numeroon 07187 44643 (tai 040-837 7959)

JÄTÄ KOMMENTTI