Näitä tuntuu Suomessa piisaavan – pinttyneitä rikoksentekijöitä ja -uusijoita

0

Hätäkeskukseen sunnuntai-iltana vähän ennen kello kahdeksaa tulleen ilmoituksen mukaan Jyväskylän Satamakadulla Lutakon aukion alikulussa yritettiin työntää henkilöautoa käyntiin ja auton kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Sisä-Suomen poliisin partio tavoitti kyseisen auton Satamakadulla pysähdyksissä. Auton ympärillä oli kaksi miestä. Ajoneuvon tarkastuksessa ilmeni, että autossa oli kiinni siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Ajoneuvo oli liikennekäytöstä poistettu, katsastamaton ja siitä oli veroja maksamatta. 1990-luvulla syntynyttä ajo-oikeudetonta miestä epäillään lisäksi rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet vietiin verikokeisiin.

Lisää Jyväskylästä…

Poliisipartio pysäytti Nisulankadulla myöhään illalla noin kello puoli kahdentoista aikaan liikennetarkastukseen henkilöauton, jonka ajo-oikeudetonta kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Huumepikatestin tulos oli positiivinen, joten autoa ajanut keski-ikäinen mies vietiin verikokeisiin. Tutkittavaksi tuli myös ajoneuvorikkomus ja ajoneuvoverorikkomus, koska auto oli katsastamaton ja siitä oli ajoneuvovero erääntynyt.

Nelikymppinen ajo-oikeudeton mies tavattiin henkilöauton ratista Jyväskylän Kangasvuorentiellä kello puoli kahdentoista aikaan. Mies vietiin verikokeisiin rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn takia.

Poliisi hälytettiin maanantaina yöllä vähän ennen kello yksi Jyväskylän Puistokadulle, jossa oli hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan vahingonteko meneillään. Kaksi henkilöä oli poistunut paikalta Puutarhakadun suuntaan. Paikalla selvisi, että Tourukadulle pysäköidystä autosta oli irrotettu rekisterikilpi ja seuraavan pysäköidyn auton päältä oli kävelty. Kolmannessa ajoneuvossa roikkui vasen sivupeili ja myös neljännessä autossa havaittiin vaurio sivupeilissä.

Paikalta poistunutta kaksikkoa ei etsinnöistä huolimatta tavattu. Toinen rikoksesta epäillyistä on aikuisuuden kynnyksellä oleva nuori tai nuori aikuinen mies, jolla oli tummat vaatteet yllään, päähineenä punainen lippis ja mukanaan pussi, jonka sisältönä juotavia. Toinen paikalta poistunut oli samaa ikäluokkaa oleva vaaleahiuksinen nainen, jolla oli yllään tummat vaatteet. Havaintoja ja vihjeitä rikoksesta epäillyistä voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Maksukyvyttömät monialarikoksenuusijat työllistävät ja kustantavat yhteiskuntaa…

Valkeakosken Niementiellä pysäytettiin maanantain puolella yöllä kello puoli yhden aikaan liikennetarkastukseen henkilöauto, jota ajoi 1960-luvulla syntynyt mies. Hän osoittautui ajo-oikeudettomaksi ja sai teostaan sakon.

Miehen kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään.


 

JÄTÄ KOMMENTTI