Pasi Huvila Soinin Yhtenäiskoulun rehtoriksi

2
Pasi Huvila

Soinin kunnanhallitus päätti äänestyksen ja arvan välityksellä valita Soinin Yhtenäiskoulun rehtoriksi soinilaisen Pasi Huvilan. Suljetun lippuäänestyksen tulos päättyi tilanteeseen 4-4, jolloin vaali ratkaistiin arvalla. Arpa suosi soinilaista vt. rehtoria Pasi Huvilaa ja näin hän jatkaa nykyistä tehtävänhoitoa rehtorina.

Pasi Huvila on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Hän on Soinin Yhtenäiskoulun vt. rehtorina ja ollut kymmenisen vuotta vararehtorina. Pasi Huvilan harrastukset ovat urheilullisia. Hän valmentaa jalkapallo- ja jääkiekkojunioreita. Huvila on myös innokas luontoihminen, Pasi metsästää ja kalastaa. Hän on myös aktiivinen järjestötoiminnoissa. Pasi Huvila on 44-vuotias perheellinen, viiden lapsen isä.

SoPs p9 pelaajia ja valmentaja Pasi Huvila
kategoriainfo2

2 KOMMENTTIA

 1. Tässä huomaa kyllä tämän pienien kuntien ”sisäsiittoisuuden”.. Kumminkin haastattelu ryhmän ovat päättäjät/valtuutetut itse valinneet, jotka ovat päättäneet ehdottaa virkaan ulkopuolista henkilöä, joka heidän mielestään on ollut sopivampi/pätevämpi tehtävään. Minkä takia edes haastatteluryhmiä kootaan tai ylipäätään haastatellaan ketään, jossei luoteta haastatteluryhmän ja lautakunnan linjaukseen? Hyvin kummalista kunnallispolitiikkaa myös se, että ”korkeita” kunnan virkoja arvotaan mikäli äänestys menee tasan, tällaisiin tilanteisiin olisi hyvä valtakunnallisesti pohtia parempia ratkaisuja.. Ja nyt joku vetää herneen nenään tästä kommentista, että on kaunoja valittua kohtaan. Ei ole, varmasti hyvä valinta tähän tehtävään, mutta kyseenalaistan tätä kunnallispolitiikkaa millä näitä päätöksiä tehdään, selän takana sopimiset ynnä muut mitä tuppukylissä on tapana harjoittaa.. Huonontaa kunnan imagoa aikalailla, HERÄTKÄÄ. Ja taustat minkä takia näitä virkoja haetaan, jossakin on jotakin vikaa, kun viranhaltijat ovat vaihtuneet kuin sukat jalassa viimeisten vuosien aikana. Pitäisiköhän alkaa ajattelemaan ratkaisuja myös tähän kysymykseen?

  • Hämmästyneelle kuntalaiselle!

   Pikemminkin korostaisin haastattelun merkitystä. Se on tietynlaista peliä. Kutsutaan haastatteluun muutama ihminen ja sen jälkeen on haastatellun roolisuoritus tarkeässä asemassa. Millainen esiintymiskyky haastatellulla on, haastattelijoilla on tunnin kestävä kokemus henkilöstä,tuntemattoman valinta haastattelun perusteella on riski. Tässä tapauksessa valitulla on 10 vuoden kokemus vararehtorina ja vt. viranhoitoa, josta kaiketi saanut kiitosta. Tarvitaanko tälläisiä haastatteluja ollenkaan. Arpa on huono ratkaisu, mutta se kunnallislaki käskee niin toimimaan.

   Mikä muuten estää sinua ”HÄMMÄSTYNYT KUNTALAINEN” kirjoittamasta omalla nimellä?

   Jussi Paarvala

JÄTÄ KOMMENTTI