Pohjanmaan poliisilla toiminnantäyteinen viikonloppu

0

Rattijuoppojen ja tappelujen yö Etelä-Pohjanmaalla!

Seinäjoella oli lauantaina kello yhdentoista aikaan Törnävän alueella seinäjokelainen noin 30-vuotias henkilö oli liikkeellä autolla ja hänelle suoritettu huumausaineen kenttätesti osoitti positiivisen tuloksen kannabikselle; autosta löytyi myös vähäinen määrä samaa ainetta.

Lauantaina iltapäivällä viiden jälkeen poliisi pysäytti Kurikassa, Kurikantiellä 124 km/h 80 km/h rajoitusalueella ajaneen hiukan alle kolmikymppisen kurikkalaismiehen, Miehelle tehty puhalluskoe osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja samanasteisena liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Ylistarossa poliisi tavoitti lauantaina kymmenen jälkeen illalla noin 25-vuotiaan vaasalaismiehen ojaan ajetun auton vierestä. Auto oli ojaan suistuessaan törmännyt kivenlohkareeseen. Autossa oli kaksi henkilöä, jotka loukkaantuivat lievästi. Kuljettajan puhalluskoe osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia.

Puoli kolmen aikaan sunnuntain aamuyössä poliisi pysäytti kaksikymppisen seinäjokelaismiehen Alaseinäjoenkadulla. Puhalluskoe osoitti noin puolentoista promillen lukemaa. Mies määrättiin ajokieltoon.

Lauantain ja sunnuntain taitteessa poliisi pysäytti Hyllykalliolla mopolla liikkuneen kaksikon, joista matkustajalla ei ollut kypärää. Kuljettajana toiminut alaikäinen henkilö puhalsi alkometriin rattijuopumuksen lukemat ja sai myös väliaikaisen ajokiellon. Alaikäisten huoltajat hakivat nuoret kotiin.

Sunnuntaiaamuna seitsemän jälkeen poliisille tehtiin ilmoitus ojaan ajaneesta autosta Suupohjantiellä. Paikalle mennyt poliisipartio tapasi autoa kuljettaneen noin kahdeksankymmenvuotiaan Keski-Suomessa asuvan miehen. Puhalluskokeen mukaan kyseessä on törkeä rattijuopumus.

 

… sitten PAHOINPITELYT

Nurmossa Tanelinlammen uimarannalla kolmen jälkeen sunnuntaiaamuna kahakoivat keskenään vuosituhannen vaihteessa syntyneet jalasjärveläinen ja seinäjokelainen mies. Lyönneistä aiheutui vain vähäisiä vammoja.

Tanelinlammella niinikään kahakoivat parikymppiset seinäjokelaismiehet lauantain ja sunnuntain taitteessa. Molemmille vähäisiä naarmuja ja vastaavaa.

Edelleen Tanelinlammella kahden aikaan sunnuntaina aamuyöstä joutui parikymppinen Seinäjoella asuva mies samanikäisistä miehistä koostuneen porukan retuuttamaksi. Osallisten henkilöllisyydestä on poliisilla tietoa. Vammat kahakasta jäivät vähäisiksi.

Lapualla tapasivat seinäjokelainen ja lapualainen mies toisensa illalla yhdentoista maissa. Poliisipartion puhuttelussa ilmeni nahistelun syyksi se, ettei toinen osapuoli ollut suostunut poistumaan asunnosta. Osallisille aiheutui vain vähäisiä vammoja.

Seinäjoen keskustan tuntumassa asuva kuusikymppinen mies joutui samanikäisen naisystävänsä ja tämän miespuolisen kaverin pahoinpitelemäksi miehen omassa asunnossa. Lopputuloksena uhrille pieniä naarmuja. Osapuolet ovat poliisin tiedossa.

Poliisi operoi Kurikassa lauantaina iltakuuden maissa, kun poliisille oli ilmoitettu mahdollisesta ampumistapahtumasta Kurikan keskustassa. Koska kyse oli ampumisesta, poliisi piiritti epäillyn kotiosoitetta jonkin aikaa ennen sisälle menoa. Epäiltyä ei tavoitettu mutta hänen henkilöllisyytensä samoin kuin hänen seurassaan ollut henkilö ovat poliisin tiedossa.

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI