Poliisi joutui takaa-ajoon – huumeisia kuljettajia kiinni – joukossa yksi alajärveläinen

0

Keskiviikkoiltana vähän ennen kello kuutta Seinäjoella Katajalaakson alueella poliisi ryhtyi pysäyttämään henkilöautolla matkassa olevia ilmajokelaisia nuoria miehiä, jotka lähtivät ajamaan poliisia karkuun. Viime yönä kello yhden ja kahden välillä poliisi otti kiinni liikenteestä myös alajärveläisen ja kauhavalaisen huumeisen kuljettajan.

 

Ilmajokelaisten huumehörhöjen takaa-ajo alkoi Katajalaaksonkadulta ja päätyi Poutunkadulle, jossa poliisi tavoitti miehet. Ajo-oikeudettomalle kuljettajalle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen ja matkustajalla oli hallussaan huumaavia aineita. Ajelua tutkitaan muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Tänään yöllä kello yhden jälkeen Seinäjoella Suupohjantiellä kuljetti alajärveläinen nuori mies henkilöautoa. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Mies saanee syytteet mm. rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Tänään yöllä vähän ennen kello kahta Seinäjoella Vuorenmaanrinteellä kuljetti kauhavalainen nuori nainen henkilöautoa päihtyneenä. Naiselle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Naisella oli kyydissään kolme matkustajaa. Ajelua tutkitaan mm. rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

AA-SiiPe_180819

JÄTÄ KOMMENTTI