POLIISI TIEDOTTAA! |Kivijärven-Perhon suunnalla etsitty henkilö on ilmoittautunut poliisille!

0

(päivitetty 29.6.klo 15.00)

Poliisi on tavoittanut mieshenkilön, jota etsittiin Kivijärven ja Perhon suunnalla koko aamupäivän!
Lopulta mies ilmoittautui itse puhelimitse poliisille ja hänet otettiin kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä, jonne hän saapui jalan. Kiinniotto tapahtui rauhallisesti ilman vastarintaa, eikä miehen hallusta löydetty aseita.

Poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa ja yksityiskohtien selvittelyä normaalin rikostutkinnan keinoin. Aselupien osalta tapahtuu poliisin lupahallinnossa harkinta siitä, voiko henkilö pitää luvalliset aseensa.

Tapahtuma sai alkunsa tiistaina aamuyöllä noin kello puoli neljän aikaan ,kun  naishenkilö teki ilmoituksen hätäkeskukseen, jonka mukaan hänellä oli ollut yön aikana riitaa miesystävänsä kanssa. Riidan aikana oli miesystävä ampunut aseella asunnossa sekä asunnon ulkopuolella yhteensä muutaman laukauksen.
Tapahtumapaikka on Kivijärvellä Perhontiellä sijaitseva omakotitalo.
Nainen oli päässyt pakenemaan talosta, mutta sinne oli jäänyt hänen kaksi pientä lastaan. Paikalle hälytettiin useita poliisipartioita, jotka tarkastivat asunnon. Kohdehenkilö oli poistunut paikalta ja lapset saatiin turvallisesti äidin huostaan.
Ampumisella mies oli aiheuttanut aineellisia vahinkoja, kukaan henkilöistä ei ole loukkaantunut.

Poliisi varoitti sivullisia mieshenkilöstä, joka saattoi olla aseistautunut, eikä hänen aikeistaan ollut mitään tietoa.

Poliisin etsinnät kohdistuvat ensisijaisesti muutaman kilometrin säteelle tapahtumapaikasta, mutta miestä etsitiin myös laajemmalta alueelta Kivijärven ja Perhon suunnalta.

Viimeisin havainto hänestä oli Hepoharjun maastossa.

Henkilöllä on ampuma-aseiden hallussapitolupia, mutta näitä aseita ei kuitenkaan oltu löydetty. Myöskään tietoa siitä, että ne olisivat tällä hetkellä henkilön hallussa, ei voitu vahvistaa.

Aseet ovat pienoiskivääri ja haulikko.

Keski-Suomen poliisilaitos johti tilannetta, jota tutkitaan rikosnimikkeellä laiton uhkaus. Poliisi oli sitonut tilanteen hoitamiseen useita poliisipartioita sekä rikostutkijoita.

AA-harkat18

JÄTÄ KOMMENTTI