Puutavararekka suistui rajusti tieltä Soinissa – nuori kuljettaja menehtyi!

3
Raskas ajoneuvoyhdistelmä suistui ulos oikealle kääntyvässä mutkassa ja romuttui täysin (Kuvat: jpnews.fi)

Päivitetty 10.4.2017 klo16.00

Tänään aamulla noin kello seitsemän aikaan suistui Soinissa rekka tieltä. Paikka on noin seitsemän kilometriä Soinista Multian suuntaan. Oikealle kaartuvassa mutkassa menetti kuljettaja kuorma-auton hallinnan ja yhdistelmä vaunuineen suistui rajusti tieltä.

Tiessä näkyivät lyhyet jarrutusjäljet

Pelastus ja raivaustyöt ovat vielä kesken. Raskaan, puutavaralastissa olleen, ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja löydettiin menehtyneenä kuorma-auton hytistä. Yhdistelmän vetoauto törmäsi ojaan suistuessaan siltarumpuun, jolloin sen ohjaamo kääntyi ylösalaisin. Kyydissä ollut sahatavarakuorma levisi osittain ympäristöön.

Pelastustyöt pitkittyivät onnettomuuspaikalla raskasta nostokalustoa odotellessa. Pelastustoimiin päästiin täysimittaisesti vasta kun vetoautoa saatiin nostettua ylös ja ulos maastosta.

Nosto- ja pelastustöiden vuoksi liikenne oli Multiantiellä poikki liikenteeltä useita tunteja.

Pohjanmaan poliisin tiedotteen mukaan ajoneuvoyhdistelmän ulosajossa menehtyi noin 20 -vuotias seinäjokelainen mieshenkilö. Paikalla saadun selvityksen mukaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja oli ajanut Soinin suunnasta kohti Multiaa, kun Multiantien ja Jekkutien risteyksen kohdalla S-mutkassa ja loivassa alamäessä kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ajautuen ulos kulkusuunnassaan vasemmalle puolelle tietä. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemansyyn selvittämisenä.

Saamamme tiedon mukaan onnettomuusyhdistelmän seinäjokelainen kuljettaja oli hakenut puutavaralastin soinilaisesta tuotantolaitoksesta tarkoituksenaan kuljettaa kuorma terminaaliin satamakaupunki Kotkaan.

3 KOMMENTTIA

  1. Lepää rauhassa Riku. Olit mahtava tyyppi. Jäämme kaipaamaan. Hyvät ihmiset lähtee liian nuorena.

JÄTÄ KOMMENTTI