Päivitetty 9.10.2017 klo 11.30

Päivitetty 8.10.2017 klo22.30 (lisätty kuva ja videolinkki)

Sunnuntaina iltapäivällä ennen kello kolmea sai E-P:n pelastuslaitos hälytyksen tieliikenneonnettomuudesta Alajärventiellä. Henkilöauto oli vielä tuntemattomasta syystä suistunut rajusti tieltä noin kaksi kilometriä Soinista Alajärven suuntaan.

Poliisin tiedotteen mukaan eilen iltapäivällä sattuneessa henkilöauton yksittäisessä ulosajossa loukkaantui lievästi kolme henkilöä ja menehtyi yksi.

Poliisin tiedote:

Soinissa Alajärventiellä tapahtui sunnuntaina iltapäivällä vähän ennen klo 15.00 yksipuolinen ulosajo, jossa menehtyi henkilöauton etupenkillä matkustajana ollut nainen. Hän oli ollut puristuksissa autossa ja pelastuslaitos joutui irrottamaan matkustajan. Kuljettaja ja kaksi muuta matkustajaa loukkaantuivat ja heidät vietiin Seinäjoen keskussairaalaan hoidettavaksi.

Mies oli kuljettanut henkilöautoa Alajärveltä Alajärventietä kohti Soinia, kun auto oli ajautunut loivasti oikealle kaartuvassa mutkassa tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistan yli vasemmalle metsään, törmäten oikealla etukulmalla puuhun. Poliisi selvittää ulosajon syytä. Alkoholilla ei ole osuutta asiaan

Kuva onnettomuusauton tulosuuntaan. Silminnäkijöiden mukaan auto oli pyörillään metsässä ja sen oikea kylki oli painunut voimakkaasti sisään apukuljettajan kohdalta. Jälki oli kuin henkilöauto olisi osunut voimakkaasti puun runkoon. Myös sen etuosa, toisin kuin takaosa, oli pahoin vaurioitunut. Onnettomuuspaikka on suoran jälkeisen oikealle kaartuvan tien osalla. (jpnews.fi)

KATSO LUKIJAN VIDEO ONNETTOMUUSPAIKALTA!

  

Tallenna

Tallenna

JÄTÄ KOMMENTTI