Rattijuopot aiheuttivat vaaratilanteita Kuortaneella ja Kaustisella

0

Keskiviikkoaamuna (22.11.) kello kahdeksan aikaan Pohjanmaan poliisi sai ilmoituksen epämääräisesti kulkevasta matkailuautosta Kaustisella. Keskiviikkoiltana noin kello puoli kuuden aikaan  Kuortaneella Seinäjoentiellä kuljetti nuori alavutelainen nainen henkilöautoa päihtyneenä.

Kuortaneella ajo-oikeudettoman naisen kuljettama auto oli ajautunut monta kertaa vastaantulevien kaistalle ja muut autoilijat olivat joutuneet väistelemään sitä. Naiselle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Naisella oli kyydissään yksi matkustaja.

Mies ja nainen yrittivät harhauttaa poliisia  Kaustisella

Poliisipartio sai keskiviikkoaamuna ilmoituksen epämääräisesti kulkevasta matkailuautosta. Matkailuauto oli aiheuttanut vaaratilanteen vastaantulevan auton kanssa ja oli ajanut ojanpenkalle. Partio tavoitti matkailuauton ja pysäytti sen. Poliisin mukaan kuljettajan paikalla ollut mies siirtyi nopeasti auton takaosaan ja samalla matkustajan paikalla ollut nainen siirtyi kuljettajan paikalle. Partio käskytti miehen ulos autosta ja päätti suorittaa hänelle huumepikatestin ulkoisen olemuksensa perusteella. Mies kieltäytyi kuitenkin poliisin huumepikatestistä, joten hänet kuljetettiin seuraavaksi verikokeisiin. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Nainen siirsi matkailuauton pois tapahtumapaikalta. Jälkeenpäin rikosilmoitusta kirjatessa ilmeni, että nainen oli erehdyttänyt partiolle oman henkilöllisyytensä. Hänelläkään ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Naista epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

antamisesta.

Yleisötilaisuus_Hautakylä

JÄTÄ KOMMENTTI