Alajärven kaupungin teknisen toimen palvelupäällikön virka on ollut julkistesti haettavana 9.9.-30.9.2016 välisen ajan. Määräaikaan mennessä virkaan haki 18 henkilöä.

 

Palvelupäällikön tehtävänä on johtaa ja vastata koko kaupungin ravitsemus- ja puhdistuspalveluista sekä vastata niiden kehittämisestä.

Hakijoista 13 henkilöä täytti asetetut kelpoisuusvaatimukset. Haastatteluun kutsuttiin kuusi hakijaa: restonomi Marjatta Hautaniemi, siivousteknikko Tuula Kuoppala, tradenomi Sanna Matintupa, restonomi Jaana Salonen, restonomi Hilkka Setälä, restonomi Jaana Uusi-Kilponen.

Restonomi Jaana Salonen perui tulonsa haastatteluun. Haastattelutyöryhmä (Sari Palmu, Pentti Yli-Olli, Tero Kankaanpää ja Maarit Fräntilä) esittää yksimielisesti, että palvelupäällikön virkaan valitaan tradenomi, siivousteknikko Sanna Matintupa ja varalle valitaan restonomi Marjatta Hautaniemi.

Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen esittää kaupunginhallitukselle, että se hyväksyy ja päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyy henkilöstöjaoston valinnan ja henkilöstöjohtajan esityksen.

Alajärven kaupunginhallitus käsittelee valintaa ensi viikon maanantaipäivän kokouksessaan.

talvirenkaatmarkkina

JÄTÄ KOMMENTTI