Sinisten paikallisyhdistys perustettiin Alajärvelle – Turo Kalliomaasta Alajärven Siniset ry:n 1. puheenjohtaja

0
Alajärven Siniset ry:n varapuheenjohtajana aloittaa Markku Leppäkangas ja historiana ensimmäisenä puheenjohtajana Turo Kalliomaa (jpnews.fi)

Sininen tulevaisuus rp:n paikallisyhdistys Alajärven Siniset ry on perustettu.  Perustamiskokouksessa tunnelma oli innostunut ja keskustelua käytiin niin uuden yhdistyksen toiminnasta, kun tulevista maakuntavaaleistakin.

 

Perustamiskokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Turo Kalliomaa. Hallitukseen valittiin Markku Leppäkangas (varapuheenjohtaja), Anne Matokangas (sihteeri), Marko Pakka, Maija Viljanmaa ja Raimo Vistbacka. Varalle hallitukseen valittiin Tapio Hyytinen, Tapio Kantokoski, Risto Sillanpää ja Pertti Väänänen.

Perustamiskokouksessa tunnelma oli innostunut ja keskustelua käytiin niin uuden yhdistyksen toiminnasta, kun tulevista maakuntavaaleistakin. Alajärven sinisillä on neljä kaupunginvaltuutettua ja myös muissa luottamuselimissä edustajia.

Kalliomaan kertoo olevansa tyytyväinen, että vaikka yhdistys ja puolue ovat uusia, Alajärven sinisillä on kasassa hyvä ja kokenut porukka. Myös kaikki toiminnasta kiinnostuneet uudet jäsenet toivotetaan tervetulleiksi mukaan sinisiin. Liittyminen on helppoa netin kautta osoitteessa www.sininentulevaisuus.fi.

 

Sininen tulevaisuus rp:n puoluekokousvalintoja

Sininen tulevaisuus rp. piti ensimmäisen puoluekokouksensa Tampereella 16.12.2017. Kokouksessa valittiin puolueelle puheenjohtajisto ja puoluesihteeri. Puheenjohtajistoksi valittiin Sampo Terho, Jari Lindstöm, Tiina Elovaara ja Tiina Ahva. Puoluesihteeriksi valittiin Matti Torvinen.

Kokouksessa valittiin myös puoluehallitus ja puoluevaltuusto. Pohjalaisia puolue-elimissä edustavat lapualainen Marja-Liisa Riihimäki, joka valittiin puoluehallitukseen ja puoluevaltuuston valittu alajärveläisen paikallisyhdistyksen ensimmäinen virallinen puheenjohtaja Turo Kalliomaa Alajärveltä.

talvirenkaatmarkkina

JÄTÄ KOMMENTTI