Synkkä sunnuntai Kurikassa – kaksi kuollutta!

0
Lumipöperöiset ja liukkaat talviliikennekelit aiheuttavat jatkuvia vaaratilanteita pitkin ja poikin valtakunnan teillä (Kuvituskuva ei liity tapaukseen)

Yhden henkilön kuolemaan ja neljän loukkaantumiseen johtanut kolari sattui lumituiskussa Luovankylässä. Eloton mieshenkilö löytyi lumesta sunnuntaiaamuna Kurikan Kurssitieltä.

Vaasantiellä Kurikan Luovankylän kohdalla sattui kahden henkilöauto välinen nokkakolari sunnuntaina noin puolen päivän aikaan.

Pohjanmaan poliisin mukaan kaksi henkilöautoa oli törmännyt toisiinsa ja törmäyksen seurauksena toisessa henkilöautossa matkustajana ollut keski-ikäinen naishenkilö kuoli. Muut neljä kolarin osapuolta loukkaantuivat.

Tarkemmasta onnettomuuden aiheuttajasta ei ole tietoa. Poliisin mukaan tapahtuma-aikaan vallitsi erittäin huono ajokeli.

 

Poliisi löysi elottoman mieshenkilön sunnuntaiaamuna Kurikasta Kurssitieltä

Pohjanmaan poliisin partio löysi elottoman mieshenkilön Kurikan Jalasjärveltä Kurssitieltä varhain sunnuntai-aamuna. Vainaja löytyi juhlanviettopaikan välittömästä läheisyydestä ulkoalueelta. Poliisi on varmistanut vainajan henkilöllisyyden ja jatkaa tapahtumainkulun selvittämistä.

Tutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tiedota tapauksesta tässä vaiheessa enempää. Lisätietoja annetaan maanantaipäivän kuluessa, mikäli uutta tiedotettavaa ilmenee.

JÄTÄ KOMMENTTI