Takalan suvussa tehty yritystoimintaa pian 90 vuotta

0
OivaKate tekee kattoja

Ensi vuonna tulee täyteen 90 vuotta kun Väinö Takala aloitti liiketoiminnan Soinissa. Nyt neljännessä polvessa suvun miehet tekevä kauppaa tahoillaan. Leo Takala Soinissa, Iiro Takala K-Rautakauppiaana Seinäjoella ja Lapualla, Ilkka Takala myymäläpäällikkönä samassa yrityksessä ja uusimpana Ilari Takala OivaKatteen puitteissa katontekijänä alkuun Pohjanmaalla.

vas. Miio Salmela, Ilari Takala ja Kristian Äkerman

OivaKate on hiljakkoin perustettu osakeyhtiö, jonka toimiala on kattojen teko ja saneeraus. Yrityksen ensimmäinen kohde on Soinissa, tottakai, Kotiseututalon katto uusittiin kokonaisuudessaan seuraava kohde on Kokkolan suunnassa tällä viikolla.

Pellit katolle ja asennukseen!

-Kohteessa käytetty  polttomaalattu SSAB teräspelti on tämän päivän kattomateriaali. Se on helppo asentaa, kestävä ja kauniskin. Konesaumatusta pellistä ollaan paljolti luopumassa.  Alkuajatus yrityksen perustamisesta syntyi jo vuonna 2013. Perustaminen oli helppoa, koska Miio Salmela oli ollut alalla jo kahdeksan vuotta, joten ammattitaitoa riittää. Ilari Takala opiskelee alan aluksi ja keskittyy myöhemmin myyntiin ja markkinointiin. Aluksi keskitytään Pohjanmaalle ja Keski-Pohjanmaalle ja myöhemmin laajennutaan muualle Suomeen. – kertovat yrityksen osakkaat Miio ja Ilari. Miehet kehoittavatkin ottamaan yhteyttä kun tarvetta ilmenee,  ilmaisen tarjouspyynnön merkeissä.

Jo tässä nyt toteuneessa kohteessa Soinissa näkyi nuorekas tekemisen meininki, kun Kotiseututalo sai uuden katteen.

 

 

Niina_Kivinummi_140

JÄTÄ KOMMENTTI