Tulevat sairaanhoitajat aloittivat opiskelun Alajärvellä

0
Tulevia sairaanhoitajia

JAMILLA, Alajärvellä järjestettiin tänään 10.1. sairaanhoitajakoulutuksen aloitustilaisuus, jossa esittäytyi 30 valitun opiskelijan ryhmä ja heidän opettajiaan sekä Alajärven kaupungin edustajia. Ryhmään pyrki alunperin 295 hakijaa.

 

Tanja Penninkangas ja Vesa Koivunen

Tilaisuuden aluksi Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen toivotti opiskelijat tervetulleiksi ja samalla kertoi omista opiskelukokemuksistaan. Peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas puolestaan puhui palvelun tärkeydestä hoitotilanteessa. Lisäksi hän korosti hoitoalan työllisyystilannetta sekä Alajärvellä että Järvi-Pohjanmaalla ja totesi opiskelijoiden valmistuttuaan melkoisella varmuudella löytävän työpaikan itselleen.

Taina Junttila

Terveysalan yksikön johtaja Taina Junttila toi esille koko opiskelukauden osa-alueet ja painotukset, kiinnitäen etenkin oppilaiden kykyyn toimia digitaalisessa ympäristössä ja samalla verkottumisen tärkeyden.

Raija Palo

Tervehdyksen tilaisuuteen toi myös SeAMK:n hoitotyön koulutuspäällikkö Raija Palo, samalla selvittäen koulutuksen sisältöä ja tavoitteita.

Annika Lokasaari

Sairaanhoitajakoulutuksen aloittaneella Annika Lokasaarella Vimpelistä on jo useamman vuoden kokemus hoitoalalta. Hän on jo hankkinut fysioterapeutin ja lähihoitajakoulutuksen. Siitäkin huolimatta hän pitää opiskelua haasteellisena. Kaksi lasta, 4 ja 7 vuotiaat lisäävät haasteita. Ryhmä tuntuu hyvältä ja hän uskoo ryhmästä kasvavan opiskelun aikana tiivis ja toimiva. Yksi hieno asia opiskelussa on etäisyys, sillä Vimpelistä Alajärvelle matka kestää vain parikymmantä minuuttia.

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI