Englannissa tehdyn tutkimuksen mukaan Hitlantis.com on maailman reiluin bändisivusto

0
Internetin musiikkipalvelujen uuden aikakauden viime syksynä aloittanut Hitlantis on tuoreen englantilaisen selvityksen mukaan maailman reiluin bändisivusto. Hitlantis antaa yhtyeilleen jopa 90 prosenttia myydyn musiikin tuotosta, mikä on aivan omaa luokkaansa alan muihin toimijoihin verrattuna.

Englannissa selvitettiin laajasti monista lähteistä esittäjien saamia online-tuloja. Tutkimus on luettavissa osoitteessa http://www.informationisbeautiful.net/2010/how-much-do-music-artists-earn-online/ ja kaikki lähdeaineisto osoitteessa http://bit.ly/DigitalRoyalty

-Tämän tutkimuksen mukaan Hitlantis on maailman paras ja reiluin palvelu artisteille, Hitlantiksen toimitusjohtaja Marcus Tilgmann kiteyttää tutkimuksen tuloksen. Myös indie-musiikin Spotifyksi kutsutun Hitlantiksen vertaaminen ”esikuvaansa” mairittelee, sillä noin 200 euron korvauksen maksamisen edellytyksenä on jopa 1,6 miljoonaa kuukausittaista soittokertaa – ja siihen ei yllä edes Lady Gaga, Tilgmann vertailee.

Suosioon Etelä-Amerikassa

Hitlantis elää voimakkaan kansainvälisen kasvun aikaa ja se on kiinnostanut viime aikoina myös kansainvälisiä medioita. Esimerkiksi CBS ja CNBC ovat uutisoineet Yhdysvalloissa uudesta ja ainutlaatuisesta musiikkiyhteisöstä.

Toiminnan kasvu on ollut erityisen vahvaa Etelä-Amerikassa ja varsinkin Brasiliassa, josta maailman tämän hetken kiinnostavimmaksi musiikkipalveluksi kehuttuun Hitlantikseen on tullut todella paljon uusia yhtyeitä.

-Olemme varmoja, että seuraava menestysbändi löytyy juuri Brasiliasta, Tilgmann sanoo.

Oiva Takala_kevät-18

JÄTÄ KOMMENTTI