Haikon Kartanossa vilkas tapahtumakesä | Iskelmäkaraoken osakilpailut pidetään ensimmäistä kertaa Haikon Kartanossa

0
Haikon Kartanossa on vilkas tapahtumakesä
Haikon Kartanossa on vilkas tapahtumakesä
Nyt ensimmäistä kertaa mahdollista osallistua suosittuihin Musiikkipajan iskelmäkaraoken osakilpailuun Porvoossa, Haikon Kartanon Villassa la 16.6. klo 18 joko kilpailijana tai tanssivana yleisönä.

Tapahtuman järjestäjä Alpo Vuola oli jo pitkään hakenut sopivan tyylikästä tilaa pääkaupunkiseudulta ja löysi sattumalta vapaana olevan Villa Haikon.

Jokaisessa osakilpailussa sarjan voittaja palkitaan ja yleisön kesken arvotaan palkintoja. Laulajien esitykset äänitetään ja studioraati valitsee jatkoon päässeet kilpailijat. Varsinainen kisan finaali pidetään Yyterissä marras-joulukuussa. Finaalipalkintona mahdollisuus päästä levyttämään oma single!

Kilpailusarjat 2012:

Sarjoja on kahdeksan, naiset ja miehet kilpailevat eri sarjoissa.

Iskelmäkuningas ja -kunigatar 18-32 vuotiaat, Iskelmävaltias ja -valtiatar 33-45 vuotiaat, Iskelmäparoni ja -paronitar 46-59 vuotiaat ja Seniori-iskelmätähdet yli 60 vuotiaat.

Karaokekilpailussa käytetään Melplay 1-56, SatNight vol. 5 ja 6. sekä Biisinurkka 1 ja 2 levyjen taustoja. Lisäksi on Tatsia vol. 1, 5 ja 9 – Souvarit, sekä Tatsia Karaoke vol.2 – Esko Rahkonen, jotka ovat listoissa mukana. Kaikkiin laululistoihin pääsee tutustumaan osoitteessa: www.karaokekilpailu.com
Jokaisessa kilpailussa pyritään laulamaan kaksi kappaletta ja arvosteluperusteina on äänen puhtaus ja kappaleen tulkinta.

UUTTA!

Nyt voit osallistua myös Souvarit laulukilpailuun, jossa lauletaan vain Souvareiden lauluja. Sarjoja on neljä, miehet ja naiset alle ja yli 50 v.. Sama laulu osallistuu myös Musiikkipajan kisaan.

Voittajille julkaisukelpoinen cd-single sekä souvareiden keikalla esiintyminen heidän säestyksellä. Juontajana toimii sanavalmis, hulvaton Bonanza ja yleisön kannustus on enemmän kuin toivottavaa.

Ilmoittautuminen sarjoihin alkaa klo 17 ja ennakkoon voit ilmoittautua osoitteeseen: juhlapalvelu@haikko.fi. Liput ovelta 10 €/hlö

Kesäiltojen tanssit Villa Haikossa

Iskelmäkaraoken lisäksi Villa Haikossa esiintyy tanssiorkesteri Salmi Five alk. 20.30 pe 6.7. ja pe 3.8. Liput ovat 15 €/hlö.

Virtuoosit valtaavat Villan estradin – Emäsalon musiikkijuhlat myös Haikossa

Ke 18.7. klo 18.30 pidetään kahvikonsertti ”Virtuoosit Villan salongissa”. Tilaisuus on osa Emäsalon musiikkijuhlia ja tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Hinta 25 €/. Esiintyjinä ovat Linda Hedlund, viulu, Olli-Pekka Tuomisalo ja saksofoni, Risto-Matti Marin, piano. Ovet ovat auki klo 18 alkaen

Iso-D irrottelee Haikossa
Pe 17.8. Dannyn 70-vuotis juhlakiertue saapuu Villa Haikkoon. Konsertti alkaa n. klo 20 ja liput ovat 20 €.

AA-ViVe270518

JÄTÄ KOMMENTTI