Kauneinta laulua koskaan – Diandra Soinissa

0
Diandra

Soinin kunnan 150-vuotisjuhlan kunniaksi oli saatu Soinin kirkko Diandran joulukonsertin näyttämöksi. Tila olikin tarpeen kun lähes 400 ihmistä oli tullut häntä kuulemaan.

Kirkko aivan täysi
kunnanjohtaja Juha Viitasaari

Kunnan tervehdyksen toi tilaisuuteen kunnajohtaja Juha Viitasaari toivotten Hyvää Joulumieltä ja 150-juhlavuoden viimeisiä päiviä. Viitasaaren mukaan tapahtumat eivät vielä ole lopussa ja uusi vuosi tuo uudet ideat ja uudet elämykset kuntalaisille.

Diandra ja yhtye

Joulukonsertissa, joka oli todellakin menestys, yleisölle se antoi myös alkavaa joulua odottavan ja hyvän mielen. Yleisö selvästi piti kuulemastaan. Perinteisten joululaulujen lisäksi oli elokuvamusiikkia, kuten Prinsessa ja Leonard Cohenin Hallelujah-kappale, joka sopii hyvin Diandran äänelle. Hyvä oli orkesterikin, Lassi Salin, Antti Honkanen, Emmi Schwartz ja Deirdre Flores. Hieno kokonaisuus. Viulut soivat yhteen ja onhan Diandra aloittanut sen soiton jo kuusivuotiaana. Äänentoiston hoiti ammattitaitoisesti soinilainen Jarkko Järvenpää.

Diandra voitti Idols-kisan vuonna 2012 ja on sen jälkeen esiintynyt säännöllisesti ja kiihtyvässäkin tahdissa. Jouluun mennessä vielä kaksikymmentä konserttia.

Oli mielenkiintoista kuulla, ketkä ovat upeaäänisen Diandran idolit: Kaija Koo Suomessa ja Lady Gaga ulkopuolella Suomen. Ystävällisesti Diandra myös huomioi häntä tapaamaan tulleita fanejaan, selfietä ja nimmareita otettiin ja annettiin.

Faniselfie

Hyvää PR:ää myös Häjy Live OY:ltä

 

Ohessa lyhyt äänitaltiointi yleisön joukossa Diandran konsertista Soinin kirkossa….

(klikkaa yllä olevan audiopalkin nuolesta (play) ja….. kuuntele!)

 


 

AA-SiiPe_180819

JÄTÄ KOMMENTTI