Alajärven kevätmarkkinat avaavat ovet kesään 3.-5.5.

0
Klovni on myös taitava tasapainoilija

Klovni on myös taitava tasapainoilija
Vakiintuneella paikalla, toukokuun ensimmäisellä viikolla, tempaisevat Alajärven monet kauppaliikkeet jälleen yhdessä. Nyt toivottujen kevätmarkkinoiden merkeissä. Palotorin myynti- ja tapahtumatorilla nykäistään kesä vihdoin kunnolla käyntiin.

Mukana kolmipäiväisessä, aidossa kevät hulinassa, on mukana neljättäkymmentä liikettä ja yritystä. Erityisten kevätmarkkina tarjousten lisäksi nähtävillä on luonnollisesti jo paljon myös kevään ja tulevan kesän trendejä sekä uutuuksia. Alajärven kauppaliikeitten monipuolisesta valikoimasta löytyy tunnetusti artikkeleita joka lähtöön.

Tanssiva Klovni viihdyttää toriyleisöä

Lauantain toripäivän (5.5.) tähtivieraaksi saadaan järjestäjien mukaan, aito oikea klovni, jollaista ei  ole aikaisemmin järvipohjalaisella torilla tavattu näkemään.
Luvassa on monipuolista klovneriaa, mimikkaa,tasapainoilua,balettia, ym.

Lapset saavat torilla tullessaan luonnollisesti ilmaiset ilmapallot.

Torin elävästä musiikista vastaavat Musiikkiopiston nuoret hanuristit.
Torikauden avauksen kesään suorittaa Alajärven kaupungin vasta valittu uusi valtuuston puheenjohtaja Kauko Ukonmäki.

Alajärven Ankkureiden miesten Superpesiksen lopullinen kokoonpano johtajineen ja pelaajineen nähdään myöskin torin esiintymislavalla.

Kaikkia halukkaita ja kynnelle kykeneviä torimyyjiä kutsutaan myös saapuvaksi runsainmitoin kojuineen ja pöytineen kylän keskeisimmällä, upealle myyntipaikalle.
Toritapahtuman yhteyshenkilönä toimii Riitta Ojajärvi, p. 050 587 0047

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI