Liedin helmiä kesäillassa -konsertti Nelimarkka-museolla 25.6.

0

Sopraano Heta Sammalisto-Muhonen ja pianisti Laura Pulkka saapuvat esiintymään Alajärven Nelimarkka-museossa ”Liiteli suviset linnut, keikkuivat kesäiset päivät” -liedkonsertissa tiistaina 25.6.2019 klo 18. Konsertissa kuullaan valikoima suomalaisia, ranskalaisia ja saksalaisia liedejä mm. Sibeliukselta, Kuulalta, Brahmsilta, Straussilta ja Duparcilta. Konsertin liedeissä tarkastellaan rakkautta eri näkökulmista mm. unelmoiden, nautiskellen, muistellen ja kaivaten.

Sammalisto-Muhonen ja Pulkka opiskelevat molemmat Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa Helsingissä, ja he ovat toimineet liedduona syksystä 2018 alkaen. Duo on saanut ohjausta mm. Ilmo Rannalta, Kirill Kozlovskilta ja Margareta Haverinen-Brandtilta.

Karstulalainen Heta Sammalisto-Muhonen on opiskellut laulua Sibelius-Akatemiassa laulumusiikin osastolla vuodesta 2015, ja sitä ennen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Hänen opettajanaan toimii Sirkka Parviainen. Heta palkittiin toisella palkinnolla Kangasniemen laulukilpailussa vuonna 2018.Iisalmelaislähtöinen Laura Pulkka valmistui musiikkipedagogiksi vuonna 2016 Savonia-ammattikorkeakoulusta, missä hän opiskeli Jaakko Untamalan oppilaana. Vuodesta 2017 lähtien hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa pianokamarimusiikki ja lied -maisterikoulutuksessa Teppo Koiviston johdolla.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Nelimarkka-museon kanssa ja sinne on yleisöllä vapaa pääsy. Vapaaehtoinen käsiohjelmamaksu 10 e.
Ennen konsertin alkua on omakustanteinen kahvittelumahdollisuus. Kahvi + nelimarkkaleivos 5e.

 

HUOMIO MYÖS TÄMÄ !

19.6.-11.8.2019 

MONET MUUT valossa – pimeässä -näyttely Villa Väinölässä (Väinöntie 4)

Näyttely esittelee teoksia Elina Förstiltä, Markka-Tapani Hakalalta, Jani Kaunistolta, Ritva Lindbergiltä, Nina Nahkalalta, Vuokko Oja-Hautamäeltä, Saila Sippolalta, Ulla Hautamäeltä, Anni Viitasaarelta ja Wolf Hammilta.

Näyttely on esillä Villa Väinölässä 11.8.2019 saakka.
Avoinna ti-pe 13-17
Avajaiset keskiviikkona 19.6. kello 17. Vapaa pääsy.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI