Nelimarkkamuseo – nuorille

0
Kollaasi

Hei, residenssitaiteilijamme Julie Rafalski pitää avoimen työpajan Nelimarkka-museolla lauantaina 23.3.  Perjantaina 22.3. esitämme Nelimarkka-museolla AV-arkin tuottaman nuorille suunnatun Queer Bodies –elokuvasarjan.

Kollaasityöpaja, lauantaina 23.3. kello 12-14.00

Tule tekemään hauskoja kollaaseja ja luomaan fantastisia paikkoja taiteilija Julie Rafalskin kanssa. Työpajassa hän esittelee erilaisia helppoja kollaasitekniikoita ja teemana ovat oudot ja ihmeelliset paikat. Leikkaamalla ja liittämällä kuvia Alajärveltä tuttuihin kohteisiin ja rakentamalla niistä esimerkiksi ilmassa kelluvia rakennuksia, veneitä tai saaria luomme yhdessä fantastisen Alajärven!
Soveltuu kaikenikäisille. Alle 7-vuotiaat lapset aikuisen seurassa. Vapaa pääsy.

 

Artor Jesus Inkero Swole

Queer Bodies -elokuvanäytös yläkoulu- ja toisen asteen opiskelijoiden ikäisille nuorille Nelimarkka-museolla Perjantaina 22.3. kello 16.00-17.30

Nelimarkka-museo esittää AV-arkin tuottaman nuorille suunnatun Queer Bodies –elokuvasarjan. Rennossa tilaisuudessa jutellaan teoksista ja nähdään myös Nelimarkka-museon residenssitaiteilija Alex Spyken videoteos, jonka kautta päästään sukeltamaan yksinäisyyden teemoihin.
Suomalaisen mediataiteen keskus AV-arkki täyttää 30 vuotta ja julkaisee osana juhlavuoden ohjelmaa yläkouluille ja toiselle asteelle suunnatun Queer Bodies -näytöksen ja oppimateriaalipaketin. Viisi teosta haastaa sukupuoliin, seksuaalisuuksiin ja kehoihin liittyviä normeja ja oletuksia sekä tuo esiin näiden määrittelyn poliittisuutta. Taiteilijat ovat suomalaisia eturivin mediataiteilijoita. Oppimateriaali on tehty yhteistyössä Seta ry:n kanssa.

Nelimarkka-museo
Pekkolantie 115

Vapaa pääsy ja tarjolla leffapurtavaa!

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI