Sivistyslautakunnan päätöksiä 4.9.

0
Soinin kunnantalo

Kokouksen aluksi Alajärven musiikkiopiston rehtori Markku Pöyhönen ja Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston rehtori Titta Väänänen kertoivat kuulumisia omilta sektoreiltaan.

Sivistyslautakunta hyväksyi sivistystoimen toteumavertailun ajalta 1.1.-30.6.2019. Valintoja vahvistettiin yhtenäiskoulun vararehtorin osalta ja samoin kahden koulunkäynninohjaajan osalta. Yhtenäiskoulun lukuvuoden 2019-2020 vuosisuunnitelma hyväksyttiin.

Tiedoksi merkittävissä asioissa oli useampi kohta. Kaikki päättötodistuksen saaneet soinilaiset saivat kevään yhteisvalinnassa koulupaikan. Ap/Ip-toiminta on siirtynyt pois Lokerotien asunnosta Kotikissaan vapautuneeseen asuntoon. Päiväkodin pihan suunnitteluryhmässä on tehty esitys korjattavista asioista. Päiväkodilla on useampia kohennettavia kohteita ja niitä on laitettava tärkeysjärjestykseen budjetti ja turvallisuusseikat huomioon ottaen. Samoin on aloitettu yhtenäiskoulun kotitalousluokan remonttisuunnitelmat. Koulukurattorina jatkaa Ritva Paarvala vuoden loppuun kaksi päivää viikossa.

Tiedoksi merkittiin myös ELY-keskuksen kanssa tehdystä jatkosopimuksesta henkilökuljetuksiin liittyen, sekä sivistystoimen viranhaltijoiden tekemät päätökset ajalla 1.4.-30.6.2019.

Muissa asioissa tuli esille perhepäivähoitajien tarve ja heidän työnsä turvaaminen vaihtelevien hoidontarpeiden osalta. Soinin OPY on kutsunut sivistyslautakunnan Koulut kuntoon –iltaan ja seurakunta on kutsunut koolle Kasvatuksen foorumin.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI