Steve Jobsin mullistavimmat näkemykset nyt tuoreeltaan yksissä kansissa

0
”Vuosikymmenen henkilö” (Wall Street Journal) Steve Jobs on aikakautemme suurin liike-elämän visionääri. Nyt Jobsin parhaimpia ja eniten ajatuksia herättäviä näkemyksiä yli kolmen vuosikymmenen ajalta on koottu uutuuskirjaan, jonka Talentum julkaisee samanaikaisesti alkuteoksen kanssa.

6.10.2011 edesmenneen Applen pitkäaikainen pääjohtaja on ollut aina avopuheinen kannattajiensa iloksi ja vastustajiensa pettymykseksi. Jobs on mullistanut tavat, joilla teemme työtä ja nautimme vapaa-ajasta. Hän on tarjonnut käyttöömme apuvälineitä, joista on tullut erottamaton osa elämäämme.

Muiden lukuisten kunnianosoitusten lisäksi hänet on valittu vuosikymmenen pääjohtajaksi (Fortune), maailman parhaimmaksi pääjohtajaksi (Harvard Business Review) sekä vuosikymmenen henkilöksi (Wall Street Journal). Jobsilla on ollut ainutlaatuinen ja kadehdittava asema yritysmaailmassa.

Jobsin poismenon jälkeen Applen hallitus antoi seuraavan lausunnon: ”Steven nerokkuus, intohimo ja energia synnyttivät lukuisia innovaatioita, jotka rikastuttavat ja parantavat meidän kaikkien elämää. Steven ansiosta maailma on paljon parempi paikka elää.” Tähän yhtynevät maailman miljoonat Jobsin ihailijat.

Kirjasta on hyötyä kaikille, jotka etsivät innovatiivisia ratkaisuja liikeyrityksen hoitamiseen, olipa kyse minkä suuruisesta yrityksestä tahansa.

………………………………..

Tietokoneita ja älypuhelimia valmistavan Apple-yhtiön perustaja, maailman kuulu visionääri ja keulakuva Steve Jobs (1955-2011) menehtyi vaikean sairauden uuvuttamana 6.10.2011.

Steve Jobsin muistoa kunnioittaen.

J-Pnewsin toimitus

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI