Ähtärin Eläinpuisto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Kimmo Stude

0
Kimmo Stude

Lea Lahtinen/Ähtäri Zoo/jpnews.fi

Ähtärin Eläinpuisto Oy on valinnut toimitusjohtajakseen Kimmo Studen (44). Espoolainen Stude työskentelee tällä hetkellä toimitusjohtajana Oy Finland Relocation Services Ab Ltd:ssä. Hän on myös perustanut Reippailuhalli Huimalan ja toiminut liikuntaseikkailupuisto Hoplopin maajohtajana Saksassa. Kimmo Studella on kokemusta kansainvälisestä myynnin- ja markkinoinnin johtamisesta sekä toimitusjohtajan tehtävistä.

– Kimmo Stude on kansainvälisesti ansioitunut organisoinnin, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka uskomme kehittävän erityisesti matkailukokonaisuutemme näkyvyyttä ja palveluja. Toivotamme Kimmon lämpimästi tervetulleeksi Ähtäriin, toteaa Ähtärin Eläinpuisto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arja Väliaho.

Stude aloittaa toimitusjohtajana 1.11. alkaen. Uutta tehtäväänsä vastaanottaessaan hän kuvaa tunnelmiaan odottaviksi ja innostuneiksi.

– Kiitollisena otan vastaan perinteikkään Ähtärin Eläinpuiston toimitusjohtajan tehtävän. Ensimmäiset vierailuni Ähtäriin muistan omasta lapsuudestani. Alue on noista ajoista kehittynyt laajalti tunnetuksi vierailukohteeksi harvinaisuuksineen ja monipuolisine palveluineen, samalla säilyttäen upean luonnonomaisuutensa. Innolla liityn toimitusjohtajana joukkoon kehittämään aluetta edelleen.

Avoinna ollutta toimitusjohtajan tehtävää haki määräaikaan mennessä 28 henkilöä. Ähtärin Eläinpuisto Oy:n kuuluvat Hotelli Mesikämmen Oy ja Snow Panda Resort Ähtäri Zoo Oy, joiden toimitusjohtajana Kimmo Stude tulee myös toimimaan.


 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI