Alajärven kaupungin nuorten kesätyöpaikat

0
(jpnews.fi/Arkisto)

Viime vuosien perinne jatkuu Alajärven kaupungissa, kun kaupungin organisaatio työllistää 15–22-vuotiaita alajärveläisiä nuoria kaupungin omiin kohteisiin. Tarkemmin puisto- ja puutarhatyöhön, puhdistus- ja ravitsemispalveluun, liikuntapaikkojen kunnossapitoon, kirjastoon, museoon, hoitotyöhön sekä mukaan kesäkerhojen ja -leirien toimintaan.

Alajärven kaupungin henkilöstösihteeri Marja-Leena Joensuu tiedottaa, että haettavina olevien paikkojen työaika on 6 tuntia/päivä ja kesto 2–4 viikkoa. Työnhakijat tullaan arpomaan ja arvotut henkilöt pyritään sijoittamaan työpaikoilleen heidän toiveitaan kuunnellen.

Hakemukset TULEE JÄTTÄÄ SÄHKÖISESTI kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi perjantaihin 8.3.2019 klo 15.00  mennessä.

Lisätietoja: henkilöstösihteeri Marja-Liisa Joensuu puh. 06 2412 2212, marja-liisa.joensuu@ alajarvi.fi tai henkilöstöjohtaja Maarit Fräntilä puh. 06 2412 2234, maarit.frantila@alajarvi.fi

Alajärven kaupungin nuorten työllistämistuki yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille työnantajille (toiminta-aika 2.5.–31.8.2019)

Alajärven kaupunki maksaa nyt myös Alajärvellä toimiville yrityksille, yhdistyksille tai yksityisille työnantajille nuorten kesätyöllistämistukea. Tukea maksetaan 15–22-vuotiaasta nuoresta, jonka kotikunta on Alajärvi.

Kesätyötukea maksetaan avustuksena työnantajalle 70 euroa/viikko enintään neljän viikon ajalta (enintään 280 euroa/henkilö) ja enintään viidelle työntekijälle/työnantaja. Tuen saadakseen työnantajan on maksettava työntekijälle palkkaa vähintään 180 euroa/viikko (+työnantajakulut). Työnantajan on otettava työntekijälle lakisääteinen tapaturmavakuutus ennen työsuhteen alkua ja työnantaja on velvollinen antamaan kesätyöntekijälle työtodistuksen työsuhteesta.

Tukea haetaan täyttämällä Kesätyösopimuslomake (Huom! kesätyösopimus ei korvaa normaalia työsopimusta) ennen työsuhteen alkamista ja toimittamalla allekirjoitettu lomake Alajärven kaupungin yhteyshenkilölle 20.6.2019 mennessä. Kesätyösopimuslomake löytyy Alajärven kaupungin kotisivulta kohdasta ”Uutiset”, Te-toimistosta, Ohjaamosta tai kaupungin yhteyshenkilöltä.

Tuen maksaminen: Kesätyösopimuslomakkeen saatuaan kaupungin yhteyshenkilö lähettää työnantajalle tiedon tuen hyväksymisestä ja tilityslomakkeen. Tuki myönnetään kesätyösopimuslomakkeiden saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin määrärahaa riittää.

Kesätyön päättymisen jälkeen työnantaja toimittaa tilityslomakkeen tuen maksamista varten kaupungin yhteyshenkilölle viimeistään 20.9.2019. Tilityslomakkeen liitteenä on oltava kopio palkkaerittelystä tai muu todiste, josta selviää maksetun palkan määrä.

Alajärven kaupungin yhteyshenkilö: Marja-Liisa Joensuu, marja-liisa.joensuu@alajarvi.fi, puh. 06 2412 2212


 

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI