Alajärven seurakunnan tapahtumia

0

Messua ja jäähyväisiä Alajärvellä

Tiina Akomeah

Sunnuntaina 21.10. Messussa Alajärven Gabrielin kirkossa klo 10 saarnaa kirkkoherra Ari Auranen. Musiikissa palvelee Raavaat miehet kirkossa ja kirkkokahveilla Kirkkokuoro, johtaa kanttori Ismo Pitkänen. Kyseiseen messuun mukaan kutsutaan myös kaikki vuoden 2018 ”Minun kirkkoni” -seurakuntavaaliehdokkaat.
Messun jälkeen vietetään juhlahetki seurakuntatalolla ja nautitaan eläkkeelle siirtyvien seurakunnan työntekijöiden lähtökahvit, jonne kaikkia kutsutaan lämpimästi mukaan.

Tule – Sinua odotetaan -hengelliset illat Alajärven kirkossa

Lokakuun 25.- 26. päivinä klo 18.30 Alajärven Gabrielin kirkossa on avoimet ovet
kutsulla:

Tule – Sinua odotetaan! Torstai-iltana 25.10. Sydänten illassa klo 18.30 julistaa tunnettu evankelista Pirkko Vesavaara. Hän on vuosien ajan kiertänyt ympäri Suomea julistaen ja rukoillen sairaiden puolesta. Tälläkin kerralla on mahdollisuus tulla rukoiltavaksi. Puhee pitää pastori Juha Vihriälä ja juontajana toimii Anne-Mari Etula. Musiikissa palvelee Lunastus.

Perjantaina 26.10. Sanan ja rukouksen illassa puolestaan kuullaan puhujana Markku Muurimäkeä E-P:n Kansanlähetyksestä. Illan juontaa Matleena Saukko ja musiikissa palvelee ylistysryhmä Soihtu. Hengelliset illat järjestää Alajärven seurakunnan evankeliointitiimi ja E-P:n Kansanlähetys.

…………………………………………………………………

16-vuotiaat voivat äänestää seurakuntavaaleissa!

Seurakuntavaalit ovat paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa jo 16-vuotiaalla on äänioikeus.  Sinun täytyy olla täyttänyt 16 vuotta ennen 18.11.2018, joka on varsinainen vaalipäivä. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää.

Äänestämällä vaikutat oman seurakuntasi tulevaisuuteen. Luottamushenkilöt kehittävät ja ohjaavat seurakunnan toimintaa ja päättävät mm. siitä, ketä valitaan työntekijöiksi, minkälaisia kerhoja järjestetään ja miten rahat jaetaan. Minkälainen on sinun kirkkosi?

Katso ja testaa mielipiteesi vaalikoneessa

Valtakunnallinen vaalikone on avattu osoitteessa www.seurakuntavaalit.fi sivustolla, missä voit käydä katsomassa myös Alajärven seurakunnan vaaliehdokkaita ja tutustua heidän mielipiteisiin siitä, miten he haluavat edustaa ja vaikuttaa juuri sinun kotikirkossasi. Oletko samaa mieltä heidän kanssaan?

Vaalikeräys lasten, nuorten ja naisten hyväksi

Valtakunnalliset ja paikalliset äänestysajat ovat ennakkoäänestys 6.11.-10.11.2018, joka toteutetaan Alajärven Kirkontuvalla, Lehtimäen seurakuntakodilla, Alajärven terveyskeskuksen vuodeosastolla, Kultakämmenessä ja lukiolla. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Varsinainen äänestyspäivä on 18.11. Alajärven kirkossa klo 11-20.

Äänestyspaikoilla toteutetaan perinteinen vaalikeräys. Vaalikeräyksen tuotto käytetään lasten ja nuorten sekä naisten koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen Suomessa ja kehitysmaissa.


 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI