Ankkurien Superpesismiehistö ja Ankkurien naisten 1-sarjan lentopallojoukkue kohtaavat pesisottelussa Kitrolla lauantaina

0
Kaunis-hieho lienee ensi lauantaina Kitron päätähti omalla "normaalilla" tavallaan.
Kaunis-hieho lienee ensi lauantaina Kitron päätähti omalla "normaalilla" tavallaan.
Kitron pesiskauden loppuhuipentuma kulminoituu Ankkurien pesismiehistön tekemään haasteeseen, jossa se kohtaa tulevana lauantaina oman seuran valtakunnan Ykkössarjaa pelaavan naisten lentopallojoukkueen. Kitrolla koetaan koko kauden kestäneen arvonnan loppuhuipennus, kun Jamin Kaunis-hieho saapuu itse paikan päälle.

Kitrolle kannattaa suunnata jo puolilta päivin, sillä klo 12.00 kohtaavat haasteottelussa Ankkurien Superpesismiehistö ja Ankkurien naisten 1-sarjan lentopallojoukkue. Pesismiehet tasoittavat voimasuhteita lyömällä väärältä puolelta ja heittämällä väärällä kädellä. Mielenkiintoinen ottelu on siis luvassa.

Otteluun myydään pääsylippuina arvauksia ja yhdellä arvauksella ottelua pääsee seuraamaan kaksi henkilöä. Kioski on toiminnassa ja todennäköisyyksiään ehtii nostamaan vielä paikan päälläkin. Lisäksi huutokaupassa myynnissä Finnlamellin hirrenpätkiä.

Lehmänpaska-arvaus huipentuu lauantaina, kun Jamilta tuleva hieho ”Kaunis” merkkaa voittoruudun klo 14.00. Ja onnelliset voittajat selviävät. Omia voittomahdollisuuksiaan ehtii toki vielä parantamaan, sillä arvauksia on myynnissä kaupoissa torstaihin asti.

Jos ei millään pääse paikan päälle, haasteottelua ja arvaustilaisuutta voi seurata Ankkuriradiosta. Ankkurien pesäpallojaosto toivottaa lämpimästi kaikki tervetulleiksi jännittämään Kitrolle.

JÄTÄ KOMMENTTI