Arkipäiväistä strategiasi – strategiaa tehdään arjessa

0
Annika Tidström
AA-OULU_mini

Osaamisen aamupalaa on tarjolla Alajärvellä pe 8.2. Osaamisen aamupalan aiheena on strategian arkipäiväistäminen. Asiantuntijana tilaisuudessa on yrittäjyyden professori Annika Tidström. Kauppatieteiden tohtori Annika Tidström työskentelee yrittäjyyden professorina Seinäjoen yliopistokeskuksessa. Vaasan yliopiston johtamisen yksikön professuuri kuuluu Epanet-verkostoon.

Annika Tidström on sitä mieltä, että jokainen yritys tarvitsee strategian, aina yksinyrittäjistä lähtien. Strategia tuo pienellekin yritykselle määrätietoisuutta ja tehokkuutta, joka näkyy tuloksissa.

– Strategia ei ole vain sanahelinää vaan konkreettisia tekoja tavoitteiden saavuttamiseksi, korostaa Tidström. Strategia antaa toiminnalle suunnan ja auttaa priorisoimaan.

Tidströmin keskeinen viesti on, ettei strategiaa kannata ajatella liian monimutkaisesti. Hyvä strategia on Tidströmin mielestä sopivan tarkka, yksityiskohtainen, selkeä ja helposti ymmärrettävä. Lisäksi strategian pitää olla toteutettavissa käytännössä, tulla osaksi päivittäistä työtä.

Aamupala järjestetään Hotelli-ravintola Alvariinissa perjantaina 8.2. klo 8.30.00-10.15. Osaamisen aamupalan järjestää SeAMK Maakuntakorkeakoulu yhteistyössä Seinäjoen yliopistokeskuksen kanssa. Kaikille asiasta kiinnostuneille avoin ja maksuton tilaisuus alkaa aamupalalla ja ohjelman jälkeen on mahdollista keskustella yliopistokeskuksen ja maakuntakorkeakoulun edustajien kanssa koulutukseen ja tutkimukseen liittyvistä asioista.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset maakuntakorkeakouluun Marjo Vistiaholle marjo.vistiaho@seamk.fi tai puh. 040 830 2127.

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI