Astamari tempaisee Soinissa – apua vammaisten kouluun Etiopiassa!

0
AA-OULU_mini
Kati Keski-Mäenpää

Meillä Suomessa on mahdollisuus saada kaikille erityislapsille kouluopetus. Toisin on tämän päivän Etiopiassa. Lähes kaikki kuurot, sokeat ja kehitysvammaiset lapset ovat maassa kouluopetuksen ulkopuolella.

Abebe Mallen koulussa Adis Abebassa tarjoutuu tähän mahdollisuus, mutta koululla ei ole resursseja tarjota välipalaa tai ruokaa koulupäivän aikana. Tässä yksi syy Astamari ry:n perustamiseen, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Kati Keski-Mäenpää. Hänellä jos kellään on todellista tietoa paikanpäältä, työskenneltyään maassa seitsemän vuoden ajan.

Basaari, jamit, Astamari – anna vammaisillekin mahdollisuus kouluun Etiopiassa.

Tulevana sunnuntaina järjestettävä tapahtuma Soinissa edesauttaa lasten aseman parantamista Etiopiassa ja samalla se luo tuulahduksen kansainvälisyyttä Järvi-Pohjanmaalle.

Jami-illan musiikista vastaa senegalilaislähtöinen Yamar Thiam, Jarkko Järvenpää, Urmas Niemi ja soinilainen Timpurin Roudarit-yhtye.

Basaarissa voi tutustua yhdistyksen toimintaan Kati Keski-Mäenpään ja Susanne Österlundin opastuksella ja vaikka liittyä sen jäseneksi. Basaarista voi myös hankkia Etiopiaan liittyviä tuotteita, kertoili Kati Keski-Mäenpää.

Tilaisuus alkaa sunnuntaina 30.6. klo 19 Soinin Blues-Vintillä.
S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI