Atrian jäljitettävyydestä syntyi Suomen paras yritysblogiteksti

0
Suvi Rantala-Sarjeant
Suvi Rantala-Sarjeant (keskellä)
Atrian broilerituottajan, lapualaisen Suvi Rantala-Sarjeantin Hyvä ruoka – parempi mieli -blogiin kirjoittama teksti jäljitettävyydestä on valittu parhaaksi yksittäiseksi blogikirjoitukseksi Suomen paras yritysblogi 2014 -kilpailussa.

Hellanmaan Raamatunkylässä perheen perinteitä jatkavan broilerikasvattajan Rantala-Sarjeantin teksti ”Jäljitettävyys paljastaa hyvässä huomassa kasvaneen broilerin” julkaistiin Atrian blogissa kesäkuussa 2014.

– Broilerin kasvattajan henkilökohtainen ja vastavirtaan uiva kirjoitus on harvinaisen koskettava. Blogiteksti on avoin ja rohkea, ajatuksia herättävä ja ajankohtainen. Tekstistä välittyy broilerin kasvattajan ylpeys omaan tekemiseen, perustelee tuomaristo valintaansa.

Tuomaristo kiitti Rantala-Sarjeantia myös rohkeudesta ja oman vahvan näkemyksensä esiin tuomisesta.

Atrian Hyvä ruoka – parempi mieli -blogi nousi myös Suomen paras yritysblogi -kilpailun pääsarjassa neljän parhaan joukkoon yhteensä 24 yritysblogin joukosta.

– On hienoa, että olemme onnistuneet osallistamaan blogin kirjoittamiseen sidosryhmämme tuottajista henkilöstöön ja aina johtoon asti. Henkilökohtaisille ja avoimille tarinoille riittää aina lukijoita, sanoo Atrian viestintä- ja IR-päällikkö Hanne Kortesoja.

Toukokuussa 2014 avattu atrialaista avoimuutta ja vastuullisuutta viestivä blogi on tuotettu yhteistyössä Viestintätoimisto Selander & Co.:n kanssa.

Viestintätoimisto Manifeston ja Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton järjestämä Suomen paras yritysblogi 2014 -kilpailu järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kisan voittajat julkistettiin Markkinointiviestinnän viikolla Helsingissä 24. syyskuuta.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI