Digitaalisuus elinvoiman vahvistajana

0
(Kuvituskuva)
AA-OULU_mini

Digitaalisuus avaa uusia mahdollisuuksia työn tekemiseen. Etätyövälineet mahdollistavat muun muassa reaaliaikaisen keskustelun työpisteen sijainnista huolimatta ja vapauttavat ihmisten työaikaa. Haasteena usein on se, että osaammeko hyödyntää käytettävissä olevia välineitä tehokkaasti.

Jokainen viesti kertoo sinusta ja organisaatiostasi jotakin. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään mitä juuri sinun viestisi kertoo muulle maailmalle? Oletko sosiaalisen median innostaja vai ankeuttaja? Meistä jokainen voi toimia oman alueen tai yrityksen elinvoiman vahvistajana kiinnittämällä huomiota siihen kuinka viestimme sosiaalisessa mediassa. Pienilläkin viesteillä on merkitystä.

Näitä ajankohtaisia teemoja pohditaan Digitaalisuudesta elinvoimaa –seminaarissa torstaina 4.10. klo 14-16. Seminaari pidetään Kivitipussa Lappajärvellä. Seminaaria on mahdollista seurata etäyhteyden kautta Vimpelin ja Soinin kunnantaloilta. Maksuton seminaari on tarkoitettu mm. kuntien ja kaupunkien henkilöstölle, yrityksille, yhdistyksille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!


Seminaarin järjestävät yhteistyössä Elinvoimaa kuntiin –hanke (JPYP), Digivaattori-hanke (SeAMK) sekä Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun Alajärven kampus. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 1.10. mennessä viivi.korkiatupa@jpyp.fi tai puh. 040 670 4619 tai www.jpyp.fi -> ilmoittaudu tapahtumiin.


 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI