Hiljaisuuden retriitti hiippakuntakartanossa Kuortaneella

0
Hiippakuntakartano Haapaniemi
Tiina Akomeah

Haapaniemi Lapuan hiippakuntakartano on Kuortaneen vanha pappila, joka sijaitsee Kuortaneen järven rannalla. Rauhallinen miljöö on kuin luotu levolle ja hiljaisuudelle. Alajärven seurakunta järjestää hiljaisuuden retriitin 20. – 22.11.2020 näissä maisemissa.

Koronaviruksen aikana hiljaisuuden retriitissä voi pitää luonnostaan fyysistä etäisyyttä, mutta  psyykkistä läheisyyttä. Retriitissä kokoonnumme yhteen ruokailussa, hetkirukouksissa ja messussa. Aikaa jää myös levolle ja ulkoilulle. Jokaisella retriittiin osallistuvalla on oma huone, jossa saa rauhassa levätä. Yhteiset tilat, kuten pappila ja kappeli ovat käytössä lukemiseen ja hiljentymiseen.
Jos olet kaivannut Jumalan läsnäoloa, pysähtymistä kiireen ja tämän ajan epävarmuuden keskellä sekä antaa aikaa levolle ja hiljaisuudelle, tähän sinulla on mahdollisuus Lapuan hiippakuntakartanossa Haapaniemessä.

Hiljaisuuden retriitti alkaa perjantaina 20.11. klo 18 ja päättyy sunnuntaina 22.11. klo 15. Ohjaajina toimivat Ritva Leppäaho, retriittiohjaaja ja sielunhoitoterapeutti sekä Marja-Terttu Akonniemi, diakonissa ja terveydenhoitaja.

Retriitin hinta ja tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumiset 13.11. mennessä, Ritva Leppäaho puh. 0405191544, e-mail ritva.leppaaho@japo.fi tai Marja-Terttu Akonniemi, puh. 0443271119, e-mail. marja-terttu.akonniemi@evl.fi.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI