Hyvinvointi yhä kasvava trendi – Vähähiilihydraattinen ruokavalio ja superfoodit puhuttavat uudessa tv-ohjelmassa

0
Luontaisesti Terve -ohjelman Superfood-jaksossa vieraina näyttelijä, superfood-luennoitsija Lari Laurikkala, superfood-asiantuntija Erkki Palviainen.
Luontaisesti Terve -ohjelman Superfood-jaksossa vieraina näyttelijä, superfood-luennoitsija Lari Laurikkala, superfood-asiantuntija Erkki Palviainen. 7.5.2012
Suomen Luontaisterveyden Liitto ry on jo vuosia pyrkinyt saamaan tv-ohjelmaa luonnonmukaisista hoidoista. Nyt on toive vihdoinkin toteutunut, kun löytyi tv-yhtiö, joka kiinnostui asiasta. Ohjelma on toteutettu yhteistyössä Rauma TV:n kanssa. Ohjelman vieraat edustavat suomalaista huippuosaamista ennaltaehkäisevässä terveydenhoidossa.

Suomen Luontaisterveyden Liitto ry on toteuttanut yhteistyössä Rauma TV:n kanssa 12-osaisen Luontaisesti Terve -keskusteluohjelman, jossa suomalaiset huippuasiantuntijat käsittelevät mm. vähähiilihydraattista ruokavaliota, homeopatiaa, yrttilääkintää, ravintolisiä, jäsenkorjausta ja superfoodeja.

Kaapeliverkon lisäksi ohjelmat ovat katsottavissa netin kautta http://www.luontaisterveys.info/.

– Ohjelmalle onkin nyt selkeä tilaus, sillä terveysaiheet ja ravintotietous kiinnostavat yhä useampia. Internet-aikakaudella tieto on tullut yhä lähemmäksi, ja on ollut mahdollista saada kuulla ihmisten kokemuksia, Suomen Luontaisterveyden Liitto ry:n puheenjohtaja Merja Lindström sanoo.

12-osaisen Luontaisesti Terve -ohjelmien aiheita ovat mm:


Homeopaattinen lääkintä

Lääkäri, homeopaatti, biologi Liisa Sulkakoski

Rasvahappojen vaikutukset
Tohtori Matti Tolonen

Vähähiilihydraattinen ruokavalio
Verisuonikirurgi Taija Somppi, liikunta fysiologi, osteopaatti Jani Somppi

Superfood
Näyttelijä, superfood-luennoitsija Lari Laurikkala, superfood-asiantuntija Erkki Palviainen

Kalevalainen jäsenkorjaus
Professori, Osmo Hänninen, mestari Kalle Erkoma

Ohjelman tunnusmusiikin säveltäjä ja esittäjä on monilahjakkuus, teatteritieteen opiskelija Maiju Tommila. Maskeeraukset on tehty luomukosmetiikalla SKY-kosmetologi Leena Jalonen.

……………………………………..

Suomen Luontaisterveyden Liitto (SLTL) on rekisteröity yhdistys, jonka toiminnan tarkoitus on kansanterveyden edistäminen, terveiden elämäntapojen esille tuominen ja itsehoidon merkityksen korostaminen. Yhdistys on tarkoitettu ennen muuta yksityisille henkilöille, jotka haluavat edistää ihmisten luonnonmukaista terveydenhoitoa, mutta myös terapeuteille ja terveydenhoidon ammattilaisille sekä yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat olla edistämässä ihmisten kokonaisvaltaista terveyttä. Suomen Luontaisterveyden Liitto ry on riippumaton yhdistys, joka on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Suomen Luontaisterveyden Liitto ry on perustettu vuonna 1956. Vaikka yhdistyksen perustamisesta on kulunut jo yli viisikymmentä vuotta, ovat Liiton periaatteet ja tavoitteet ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin.

JÄTÄ KOMMENTTI