Järjestötoiminta esittäytyy Järjestömarkkinoilla toukokuussa

0
AA-KANNUS_mini

Suomi on yhdistysten luvattu maa. Järjestöjä on paljon, mutta tiedämmekö, millaista yhdistystoimintaa omalla alueellamme on? Toimiiko alueellamme sellaisia yhdistyksiä, joiden toimintaan haluaisit liittyä tai tarjoaako joku alueen yhdistyksistä sellaista palveluja, jota juuri sinä tarvitsisit. Voisitko sinä tehdä yhteistyötä jonkin järjestön kanssa tai toimia vapaaehtoisena jossakin järjestössä?

Näihin kysymyksiin saa vastauksia Järjestömarkkinoilta.

 

Maakunnan alueella järjestetään toukokuussa kaikkiaan kahdeksan pop-up -tyyppistä järjestöjen esittelytapahtumaa. Alajärvellä tapahtuma järjestetään 6. toukokuuta.

Järjestömarkkinoilla yhdistykset voivat tuoda esille omaa toimintaansa, erityisesti toiminnan ja tekemisen kautta. Järjestöt voivat kertoa, miksi heidän toimintansa on tärkeää. Kuntalaiset voivat puolestaan tutustua alueella oleviin järjestöihin ja saada lisää tietoja yhdistystoiminnasta.

Lisää tietoa tapahtumasta löytyy Järjestötalon kotisivulta tai facebookista Järjestömarkkinat-sivulta. Sosiaalisessa mediassa tapahtumasarjan yhteinen merkki on #muavarten.

Toukokuun tapahtuman järjestelyistä vastaa kuntatiimi. Alajärven kuntatiimin kokoonkutsujaksi nimettiin Liisa Heinilä ja viestintävastaavaksi Päivi Haapanen. Yhdistykset voivat jo nyt ottaa heihin yhteyttä, ja ilmoittautua mukaan tapahtumaan.

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI