Jippu vierailee Vimpelissä – ilmaiskonsertti kirkossa 14.7.

0
Jippu

Jippu tulee Vimpeliin 14.7. Vimpelin kirkossa järjestettävä konsertti on ilmainen.

Vimpelin Yrittäjät ja Vimpelin seurakunta järjestävät yhteistyössä Jipun konsertin Vimpelin kirkossa 14.7. eli Vimpelin kesämarkkinapäivän iltana. Konsertti alkaa klo 18.00

 

Laulaja lauluntekijä Jippu julkaisi Made in Heaven –albumin marraskuussa 2016 ja jatkaa ahkeraa konsertoimista kirkoissa ympäri Suomea. Konserteissa kuullaan sekä laulajan omaa tuotantoa että tuttuja hengellisiä lauluja. Konsertit ovat tunnettuja Jipun vahvasta tulkinnasta ja läsnäolosta. Jippu julkaisee syksyllä 2018 uuden albumin.

– Lauluja syntyy elämän kivuista ja vahvasta nojaamisesta toivoon. Syvimmät vuoteni ovat kääntyneet minulle voitoksi ja koen, että kyyneleet eivät menneetkään hukkaan, Jippu kommentoi uutta musiikkiaan.

Jippu vihittiin lokakuussa 2015 Turun Mikaelinseurakunnan musiikkievankelistaksi.

Ainutlaatuinen yhteistyö

Kesän konsertti on ensimmäinen laatuaan vastaavanlaisella yhteistyöllä. Sekä yrittäjäyhdistys että seurakunta ovat mielissään uudesta yhteistyömallista ja toivottavat kaikki tervetulleiksi nauttimaan yhteisestä illasta.

Konserttia on mahdollistamassa myös joukko vimpeliläisiä yrityksiä. Mukana tukemassa ovat: K-Market Veto, Eurosteri, K-Rauta Pyhälahti, Talenom, Järviseudun Viherrakennus, Vimpelin Metallityö, Vimpelin Apteekki, Taksi Vanhamäki, Nelimarkan Leipomo, Parturi-Kampaamo Teija, Rakennustyö Timo Uitto, Plastec Finland Oy, Järviseudun Nuohous- ja peltityö Oy sekä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu.

JÄTÄ KOMMENTTI