JUNNUPESIS | 2-6-vuotiaiden pesisliikkarit käynnistyvät Alajärvellä

0

Alajärven Ankkurien junioripäällikkö Anna Tuomola ilmoitti, että Ankkurit tulee järjestämään tulevalla kaudella 2-6-vuotiaille tarkoitettua pesisliikkaria. Ilmoittaudu mukaan!

Anna kertoi myös, että Pesisliikkari on pienten lasten, tyttöjen ja poikien liikuntaharrastus, jonka pohjana toimii Olympiakomitean uudistettu Liikuntaleikkikoulu. Pesisliikkarissa leikitään monipuolisesti motorisia toimintoja kehittäviä pelejä ja leikkejä sekä vanhempien ryhmissä tutustutaan myös pesiksen alkeisiin leikin kautta.

Ensi loppiasen jälkeen tiistaina aloitetaan

Anna ilmoitti, että Pesisliikkari tullaan järjestämään Alajärvellä koulukeskuksen salissa tiistaisin 8. tammikuuta alkaen, kolmessa eri ryhmässä:

2-3-vuotiaiden perheliikkari klo 17-17:45 | 4-5-vuotiaiden pesisliikkari klo 18-18:45 ja 6-vuotiaiden pesisliikkari klo 18-19. Pienimpien ryhmässä vanhemmat ovat mukana jokaisella kerralla ja myös vanhempien ryhmissä kerran kuukaudessa perhetunnilla.

 

Pesisliikkaria pidetään koko kevätkausi. Tule mukaan!

HINTA: 30€ (kaikki saman perheen lapset 50€)

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: www.ankkuritpesis.fi/junnupesis/ tai junioripäälliköltä: p. 040 594 0484/ankkurit.juniorit@outlook.com

Jeeee!!

 


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI