K- Market Kaneli Soinissa sai uuden kauppiaspariskunnan

0
K-Market kauppias Tomi Tiukkasen mielestä soinilaistuminen on alkanut hyvissä merkeissä

Kauppiaspariskunta Tomi ja Maarit Tiukkanen (Kuva: Jussi Paarvala/jpnews.fi)
SOINI

Jussi Paarvala

Vuodenvaihteen jälkeen aloitti K-Market Kanelissa Soinissa uusi kauppiaspariskunta Tomi ja Maarit Tiukkanen.

Paikkakunnalle perhe muutti Tampereelta, jossa Tomi Tiukkanen toimi City Marketissa asiakaspalvelutehtävissä.

Kaksikymmentä vuotta vastaavissa tehtävissä antavat sen ammattitaidon, jota tarvitaan kauppiaaksi ryhdyttäessä.

Tomi Tiukkanen kertoo K-konseptin olevan hänelle sopiva kokonaisuus, jossa voi valita persoonallisen, oman näköisensä toimintaympäristön ja kuitenkin hyödyntää ison konsernin edut.

Toiminta jatkuu Kanelissa tuttujen työntekijöiden ja kauppiaspariskunnan voimin, siis kahdeksalla työntekijällä.

K-Market kauppias Tomi Tiukkasen mielestä soinilaistuminen on alkanut hyvissä merkeissä (Kuva: Jussi Paarvala/jpnews.fi) klikkaa kuvasta, niin näet sen suurempana !

-”Muutto paikkakunnalle oli helppo kolme- ja viisivuotiaille pojille järjestyi heti hoitopaikka. Vanhin tytär Emmi aloitti koulun, on sopeutunut hyvin. Urheilua harrastavana tyttönä hän aloitti heti salibandyn pelaamisen.

Myös itselläni tarjoutuu mahdollisuus ulkoiluun hiihdon merkeissä. Tuli hankittua uudet hiihtovälineet pitkästä aikaa, vanhat välineet ovat 90-luvun alusta. Kaupan kiireisen rytmin rinnalle aion löytää ympäristöstä rauhaa ja sitä henkistä hyvinvointia, sitä täältä Soinista uskoisin löytyvän.  Se on tärkeää koko perheelle”, arvioi Tiukkanen perheen Soiniin muuttoa.

-”Työ on minulle ihmisten välistä vuorovaikutusta ja kunhan toiminta hakeutuu uomiinsa, aion tutustua monipuolisesti Soiniin ja soinilaisiin”.

Tiukkasten kauppiaspariskunta toivottaa yhtälailla kaikki entiset,  kuin uudetkin asiakkaat tervetulleeksi K-Market Kaneliin, asenteella ” kauppias hoitaa homman”.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI