Kaikille avoin ja ilmainen opintomatka Muurameen!

0

Muuramen kunta on luvannut järjestää meille mielenkiintoista ohjelmaa Riihivuoressa klo 10:30-14:00 välisenä aikana. Paikalla ovat ainakin kunnanjohtaja Ari Ranta-aho, kehittämisjohtaja Julia Virtanen sekä yrityskoordinaattori Mika PartanenOhjelma on kohdistettu ensisijaisesti kunnan työntekijöille, elinkeinoyhtiöille, kunnan luottamus-ja virkamiehille sekä yrittäjille. Opintomatka on maksuton ja kaikille avoin.

Tutustumme kuntastrategiaan ja päätöksentekomekanismiin. Muuramen kunnan organisaatio rakennettu puhtaasti strategian pohjalta ja he ovat karsineet lautakuntiensa määrän kahteen: elinvoima ja kestävä kasvu sekä hyvinvointi ja palvelut. Elinvoima toimenpiteissä kuullaan mm. miten rakennetaan houkuttelevia asuinalueita, tuetaan yrittäjien arkea ja parannetaan työllisyyttä. Muurame on saanut kiitosta myös matkailun, vapaa-ajan ja kulttuurin edistämisestä.

Lähdetään yhdessä ottamaan selvää, mihin Muuramen menestys perustuu.

Ilmoittaudu matkalle 11.3.2018 mennessä osoitteessa: www.jpyp.fi ⇒ ilmoittaudu tapahtumiin. Merkitse lisätietokohtaan kuntasi, niin osaamme suunnitella bussireitin. Omia kimppakyytejäkin saa järjestellä, merkitse silloin oma kyyti.
 Voit myös ilmoittautua matkalle ottamalla suoraan yhteyttä tiina.pelkonen@jpyp.fi tai puh. 040 670 4619.

Opintomatkan järjestää Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittama ja Järvi Pohjanmaan Yrityspalvelun hallinnoima Elinvoimaa kuntiin-hanke.

 


 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI