Kimmo Stude on aloittanut Ähtäri Zoon toimitusjohtajana

0
Ähtäri Zoo ja Kimmo Stude toivottavat iloista isänpäivää! (Ähtäri Zoo)

Kimmo Stude on juuri aloittanut Ähtäri Zoon toimitusjohtajana. Menossa on perehtymisvaihe, on opeteltava Eläinpuiston eläimet ja ihmiset, tavat toimia. Ensimmäisen viikon jälkeen tuntuukin jo hieman tutummalta. -Toki tämä ei ole ensimmäisiä käyntejäni Ähtäri Zoossa. Lapsuudenkotini oli Vantaalla ja kun lomilla kiertelimme Suomessa, oli Ähtärin Eläinpuisto yksi käyntikohde. Yhteiset lomat ovat parhaita lapsuusmuistoja, kun yhdessä vietimme kiireetöntä vapaa-aikaa.

LÄHIMPIEN TUKI TÄRKEÄÄ

Kimmon perhe, vaimo ja kaksi lasta sekä koira, asuvat Espoossa. Perheen hyväksyntä isän työlle Ähtärissä oli ensiarvoisen tärkeää, vaikka aikaisempi pesti liikuntaseikkailupuisto Hoplopin Saksan maajohtajana veikin paljon kauemmaksi. Kuitenkaan Kimmo ei koe itseään etävanhemmaksi, sillä yhteyksiä teini-ikäisiin lapsiin ylläpidetään sähköisten kanavien kautta päivittäin, kuten tehdään usein myös asuttaessa koko ajan saman katon alla. Lisäksi, ikävän tullen matka Espooseen taittuu muutamassa tunnissa ja perhekin on jo käynyt vierailemassa Ähtärissä. Se ei tietenkään yksin riitä, loma-ajat vietetään tiukasti perheen kesken. -Kiitos arjen pyörittämisestä kuuluu vaimolle. Meidän molempien työt ovat yhtä arvokkaita, kotona asuvana osapuolena hänelle jää kuitenkin enemmän vastuuta siellä päässä, toteaa Kimmo. -Ilman lähipiirin tukea en voisi onnistua. Tuleva isänpäivä vietetään kotona Espoossa. -Mitäpä sitä isänpäivänä erityisesti toivoisi? Varmaankin hyvää ruokaa lähipiirin kanssa, sopivaa ulkoilusäätä ja leppoisaa oloa, mietiskelee Kimmo.

ÄHTÄRI ZOO TARJOAA ISILLE ILMAISEN SISÄÄNPÄÄSYN

Isänpäiväviikonloppuna la-su 9.-10.11. yksi isä tai isoisä pääsee veloituksetta yhtä yhdistelmälipun maksavaa lasta kohden Eläinpuistokierrokselle, pandoja katsomaan ja Farmille. Etu on lunastettavissa paikan päällä Zoo Shopista koodilla ISÄNPÄIVÄ. Lauantaina 9.11. on Hotelli Mesikämmenessä katettuna herkullinen ennakkojuhlabuffetpöytä ja varsinaisena juhlapäivänä Pandatalon Deli&Cafessa kakkupuffet. Kaikkia herkkuja voi sulatella tai tehdä tilaa niille keilaamalla Mesikämmenen uudessa keilahallissa. Koko perhe mukaan, laidat voidaan nostaa pienimpiä keilaajia varten. Radat kannattaa varata ennakkoon ja varmistaa pääsy www.hotellimesikammen.fi


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI