KOLUMNI | Jari Latvala – liukastumisten pelastaja !

0
Jari Latvala

Pentti Hautala

Toimittaja Pentti Hautala

Tuurilaista monialayrittäjää Jari Lavalaa voi moni kiittää todellisena, monipuolisena ja useiden vuosikymmenien aikaisena hyväntekijänä.

Onhan Jari antanut paljon koneitaan ynnä muuta korvaksetta käyttöön talkoisiin. Töysän huipputason kartingrata on tästä hyvänä esimerkkinä ja monet muut kohteet. Mutta viime ja tämän vuoden liukkailla jäätiköillä Latvalan Jari on pelastanut monien henkilöiden luut, kun on lahjoittanut aivan ilmaiseksi hyvänlaatuista kivimursketta kaikille halukkaille!

Ja liukkautta on riittänyt pitkään, lähes päivittäin, tämänkin talven tulossa lokakuusta saakka. Latvalan lahja kaikelle kansalle onkin siten tullut todella tarpeeseen. Jopa joulunpyhinä on ollut aika-ajoin pienoista tungosta, muun muassa Tuurissa Latvalan yrityksen luona, kun kauppakylässä asioineet ovat lapioneet liukkauden estäjää astiohinsa.

-Samaan aikaan meikäläisen kanssa oli lähipaikkauntalaisten lisäksi jopa yksi pariskunta Hämeenkyröstä saakka. Ihan aiheesta hekin ääneen ihmettelivät Jari Latvalan hyvätekeväisyyttä, muistuttaen.

– Kymmenen euroa olisi kaupassa maksanut, nämä kaksi sangollista. Saatiin melkein polttoainekulut sujuiksi tällä konstin, he iloitsivat.

Näihin kiitoksiin ja tyytäisyyteen Jaria kohtaan yhtyy varmasti tuhansia. Aivan kaikki, jotka ovat liukkaat rappupäät ja pihansa saaneet turvalliseen ”tämmiin”!


 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI