KOLUMNI | Kunnollistaako korona kansoja?

1

Pentti Hautala

Minä asettaisin itseni uskonnollisesti ja raamatullisesti tavalliseksi suomalaiseksi. Olen toimittajan ammattini ja seurakunnallisten luottamustoimienkin velvoittamana lukenut kuitenkin ehkä keskiverto kansalaista enemmän Raamattua. Tunnustan kuitenkin,että olen monesti myöskin epäillyt Raamatun yli 2000 vuotisten tapahtumien tietoja ja tulevaisuuden ennustelun toteutumista.

Toimittaja Pentti Hautala

Epäilyksen ajatuksia on noussut mieleeni ensisijaisesti siksi, kun Suomessa ja koko maailmassa elämä on mennyt niin Jumalan luomistekojen sekä sallimien toimintojen vastaiseksi. Esimerkkejä on monia. Näistä mainittakoon:

– Ihmiset ovat ahneuksissaan tuhonneet ja saastuttaneet luontoa sekä ilmaa, jota hengitämme. On luovuttu Jumalan määräämistä periaatteista.

Useimmat papit ja piispatkin ovat hyljänneet monilta osiltaan alkuperäisen Raamatun sanoman.

– Vain suuren palkan ja maallisen kunnian innoittamana pappisvirassa toimivat, eivät ole noudattaneet omaa lakikirjaansa.

Oma uskoni Taivaan Isään on horjunut siksi, kun olen ajatellut:

-Miksi, Taivaan ja Maan, meidän jokaisen valtias hyväksyy kaiken Jumalan-sanan sekä opetuksen että käskyjen halveksimisen rankaisematta?

Raamattuun on kirjoitettu jo vuosituhansia sitten Jumalan rangaistuksista. Jokainen voi nyt miettiä, onko tämä KORONA-virus yksi niistä rangaistuksista?  Varoitus meille ihmisille?

Aika näyttää sitten kunnollistaako tämä  maapallon laajuinen ”virussota” kuinka paljon meitä ihmisiä. Huomaammeko esimerkiksi sen, että lentoliikennettä ja muuta kerskakulutusta tulisi karsia pysyvästi. Satojatuhansia tappavat sodat ovat turhia…
Minä ainakin kohdaltani lupaan, että jos Koronasta selviydyn en loppuelämäni aikana milloinkaan käytä vapaaehtoisesti lentoliikennettä. En vaikka tarjoittaisiin kuinka houkeuttelevaa, ilmaista VIP-retkeä!

Nyt pitäisikin tarkkaan mittailla ilmakehän laatua, kuinka paljon koronan vaikutuksesta se maailmanlaajuisesti puhdistuu!

Pienestä Korona-viruksesta on nyt kehittynyt maailman laajuinen pelon aihe. Se on laittanut kansakunnat toivottavasti ajattelemaan elämisen arvoja uusiksi.

Korana on vallannut uutislähetykset. Samalla, aikaisemmin uutiset täyttäneet sodat, terrori-iskut ja satoja suomalaisiakin vuosittain kuolettavan perinteisen influessan pelot, unohtuvat. Ilmastovouhotuksesta puhumattakaan. Korona myöskin todistaa, että parhaatkaan hävittäjälentokoneet, eivät tehoa paljon puhutun virussodan voimaan! Koronan keskellä unohdetaan maiden hallitsijeiden keskeinen riitely ja rahankäytön rajallisuus ym.

Mutta… mutta Koronaakin jo käyttävät monet tahot hyväkseen… RIKASTUAKSEEN !!


 

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

1 KOMMENTTI

  1. J.Huttunen, Raahe
    PENTTI HAUTALA kirjoitti nyt kolumnissaan ylälttävän mielenkiintoisen ja rohkeankin lähetysmysmistavan koronavirukseen. -Minä itsekkin olen miettinyt nykyajan syntistä menoa Suomessa ja maailmalla saman suuntaisesti. -Toimittaja Hautala osasi kirjoitttaa kuitenkin taitavasti, minun ja monen muunkin funtsaamat mietteet kolumniinsa!
    Raamatusta löytyy kyllä varoitukset tällaisistä virustaudeistakin. Vuoskymmenien ajan Infektiolääkärinä toiminut Pekka Reinikainen mm. toi esitelmässään kyseiset raamatunkohdat julki TV 7 nettikanavalla. Pekan puheet ovat kuultavissa yhä netissä! Kannattaa kuunnella.
    -Niin minäkin toivon, että korona kunnollistaa kansakuntia,mutta ainakin suomalaisia ! Samalla pelkään toiveeni olevan toiveajattelu.

JÄTÄ KOMMENTTI