Lähes 50 starttasi lasten hiihtokisoissa Valkealammella – Ystävänpäivän kävely Pallohallissa

0
Lasten hiihtokisoja vietettiin Alajärven Lehtimäen Valkealammella.

Lehtimäen Valkealammella hiihdettiin lauantaina 8.2. lasten hiihtokilpailut ja vietettiin koko perheen hiihtopäivää. Tapahtumassa nähtiin paljon punaisia poskia ja hienoja hiihtosuorituksia, kun kisaan starttasi lähes 50 nuorta hiihtäjää. Kaikki hiihtäjät saivat käydä pokkaamassa kaulaansa mitalin.

Kisan järjesti Lehtimäen Jyske, Alajärven Ankkurit ja Alajärven Liikunta-Aalto 2020.

Ystävänpäivän kävely Pallohallissa

Perjantaina kävellään Alajärven Pallohallissa Ystävänpäivän kävely 10.30-11.30. Kävelyn lisäksi luvassa on yllätysohjelmaa. Kävelyn päälle järjestetään yhteinen venyttelytuokio, jonka vetää Merja Korpela.
Ystävänpäivän kävelyn järjestää Liikunta-Aalto 2020 ja Alajärven liikuntatoimi. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki!

 

Oletko jo kirjannut omia liikuntasuorituksiasi Team Alajärven yhteiseen pottiin?

Mikä ikinä liikuntasuorituksesi olikaan, kirjaa se sivulle www.liikunta-aalto.fi näin olet mukana kasvattamassa Team Alajärven yhteistä liikuntasuorituspottia ja osallistut samalla arvontoihin. Hyviä arvontapalkintoja tiedossa, kun tiimin liikuntasuoritusten yhteismäärä ylittää tiettyjä välitavoitteita. Seuraava välitavoite on 5000 km  tai 1000 h. Kun jompikumpi näistä täyttyy, arvotaan uimahalliin 10 x käyntikortti. Team Alajärven liikuntasuoritusten kokonaissaldo näkyy ajantasaisena sivulla www.liikunta-aalto.fi .
Kirjata voi kaikkia liikuntasuorituksia ja niitä voi kirjata yhden tai useamman kerralla, vaikka koko alkuvuoden suoritukset kerralla. Kirjatessa tulee myös ilmoittaa, saako nimeäsi julkaista. Tämä kysytään siksi, että tiimi haluaa julkaista esimerkiksi 10 eniten hiihtokilometrejä keränneiden nimet. Yksittäisiä suorituksia ei julkaista missään. Mikäli nimeä ei saa julkaista, kasvattaa kirjaus silti yhteistä pottia ja suorituksen kirjaaja on myös mukana arvonnoissa.

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI