Lappilainen kauppias tahtoo miljoona tykkäystä – 38 000 tykkääjää ja 17 800 jakoa neljässä tunnissa

0
Jounin Kauppa, kauppias Sampo Kaulanen
Screen Shot - Jounin Kauppa ja kauppias Sampo Kaulanen (Klikkaa kuvasta suuremmaksi!)
Jounin Kauppa tuo yhden shoppaajan Ylläkselle mistä päin tahansa maailmaa, kun miljoona tykkää Jounin Kaupan Facebook-sivuille 19.8. klo 17 maissa lisätystä kuvasta.

Kuvassa kauppias Sampo Kaulanen seisoo kauppansa edessä kädessään kyltti. Kyltissä kerrotaan englanniksi miehen olevan Suomen hulluin kauppias, joka testaa sosiaalisen median voimaa. Kun kuvasta tykätään miljoona kertaa, Sampo lupaa tulla hakemaan henkilökohtaisesti yhden onnekkaan shoppailemaan kauppaansa mistäpäin maailmaa tahansa.

Neljässä tunnissa tykkäyksiä on kerätty 38 000 ja jakoja 17800. Kommentteja on tullut ympäri maailmaa ja lukuisilla kielillä, ja kommentoijat ovat haastaneet toisiaan tekemään lisää kieliversioita. Edustettuna on muun muassa kotkan kieliversio.

MTV3:lla esitetystä Ylläs – Huipulla tuulee –sarjasta sekä Diilistä tuttu K-kauppias Sampo Kaulanen pyörittää Ylläksellä Jounin Kauppa -nimistä K-Marketia. Kaistapäinen lappilainen on ennenkin pistänyt tuulemaan niin työpaikalla kuin somessa. Mies on muun muassa Vuoden nuori kauppias vuosimallia 2014, minkä lisäksi hänen sininen silakkapukunsa on vilahtanut Hullun Polkasussa ja Poro Cupissa.

”Kunnia on menny jo aikoja sitten mutta maine vain kasvaa niin koitamapa pirruuthaan tätä sosiaalisen median voimaa! Sara Forsbergilla kävi pulla niin katoma käypiikö mulla”.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI