LENTOPALLO | Naisten Mestaruusliigajoukkue LP VIESTI Salosta leireilee ja harjoittelee Kyyjärvellä

0
Kyyjärvellä leireilevän LP Viestin mestaruusliigan naisjoukkue pelaa harjoitusottelun Kyyjärvellä Pihtiputaan LiigaPlokia vastaan. Yhteiskuvassa KyKy:n isäntien kanssa.

Lentopalloilun ympärillä alkaa käydä kuhina kun sarjakausi 2020-21 on hiljalleen käynnistymässä. Touhu on vilkasta niin naisjoukkueiden kuin miestenkin puolella. Kyyjärvellä on lentopallon merkeissä pidetty junnuleiriä kesällä ja nyt kykyläisillä on vierailu vuorossa, seutukunnan joukkueista tasokasta ”sparrausta” hakeva naisten Mestaruusliigan joukkue, maineikas LP Viesti Salosta.

Maanantai-iltana joukkue kohtasi harjoitteluleirinsä lomassa Nurmon Jymyn Seinäjoelta ja TÄNÄÄN keskiviikkona (2.9.) on vastustajavuorossa keskisuomalaisseura Liigaploki Pihtiputaalta. Ottelu alkaa Kyyjärven liikuntahallilla kello 19.00. Alle 15-vuotiaat pääsevät seuraamaan jännittävää ottelua ilmaiseksi, muilta peritään 15 euron pääsymaksu järjestävän seuran kuluihin ja tarpeisiin. Miesten lentopallojoukkue Kyky-Betsetiä valmentava ja kaudella luotsaava Kalliojärven Hannu muistutti, että paikalla on myös avoinna kahvio.

KURKKAA TÄSTÄ LINKISTÄ KYKYN KOTISIVUILLE!

 

Toisen leiripäivän päätteeksi LP VIESTI kohtasi Nurmon Jymyn…

LP Viestin ensimmäinen liigajoukkueiden välinen harjoitusottelu Kyyjärvellä päättyi ”kotijoukkueen” 4-0 –voittoon Nurmosta (25-14, 25-15, 25-22, 27-25).

Ensimmäisen ja toisen erän alussa LP Viesti päästi vastustajaa karkuun, mutta otti molemmissa kirivaiheen ja pelasi päävalmentaja Tomi Lemminkäisen mukaan ihan hyvää lentopalloa.

-Kaksi viimeistä erää olivat tiukkoja, mutta nekin onneksi käänsimme vaikka olimme häviöllä 20 pisteen tuntumassa ja 4. erässä vastustajalla oli pari eräpalloakin.

Tarkoitus oli, että kaikki saisivat peliaikaa ja siinä suunnitelmassa pysyttiin. Ainoastaan Noora Kosonen ei pelannut ollenkaan. Anniek Siebring palkittiin parhaana ja myös Saana Virtanen pelasi hyvän passipelin.

 

LP VIESTIN Mestaruusliiga-joukkue kaudella 2020-2021

PELAAJAT

1  Viktoriia Tuchashvili
3  Anniek Siebring
4  Noora Kosonen
5  Anna Syrjälä
6  Netta Laaksonen
7  Anna Czakan
8  Arita Ternava
9  Iina Andrikopoulou
10  Teija Vuorenmaa
11  Beth Vinnell
12  Saana Virtanen
14  Nea Haatainen
15  Linnea Kuusela
17  Caroline Pearson

JOUKKUEENJOHTO

Tomi Lemminkäinen
Janne Harju
Ville Salmi
Laura Henttinen-Moilanen
Janne Kirjavainen
Petri Virtanen
Oksana Pasternak

Leiritunnelmaa… (Kuva:LP VIESTI)

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI