Leo Takala valittiin Soinin Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi

0
Leo Takala ja hanskat
AA-OULU_mini

 

Leo Takala aloittaa ensi vuoden alusta  Soinin Yrittäjien uutena puheenjohtajana. Valinta varmistui Yrittäjien syyskokouksessa. Nykyisen puheenjohtajan Seija Ojajärven työtehtävät lisääntyvät hänen tultua valituksi piirin varapuheenjohtajaksi.

 

Leo Takala toimii Oiva Takala Ky:n toimitusjohtajana ja omistajana. Pitkänlinjan rautakauppamies on toimitut yli neljäkymmentä vuotta perheyrityksessä.

– Yrittäjäyhdistyksessä on tällä hetkellä yhdeksänkymmentä jäsentä, siis tehtävää ja edunvalvontaa riittää myös ensi vuonna. Tulossa on kunnallisvaalit, mahdollisimman monta yrittäjää valtuustoon, siinä tavoitetta. Yhteistyö kunnan kanssa ja yrittäjien jaksaminen, siinä sitä on työkenttää. Hanskat käteen ja töihin ensi vuonnakin. Tärkeää on myöskin ylä-asteella yrittämisestä kertominen ja siihen kannustaminen, sekä alueellinen yhteistyö. Sitä onkin tehty esimerkiksi Lehtimäen kanssa ja maakuntarajat ylittäen Karstulan kanssa. Tietenkin Kuusiokunnat on yhä tärkeämpi alue tulevaisuudessakin.

– On tullut tässä nähtyä muutokset Soinissakin, maatalouden hiipuminen, asukasmäärän pienentyminen, joten muutokset tuntuvat rakenteissa ja etenkin kaupassa. Palvelut on muodostunut entistäkin tärkeämmäsi osa-alueeksi teollisuuden rinnalle. Mutta me täällä Soinissa jatkamme sisukkaasti eteenpäin. Soinin vuoden yrittäjä julkistetaan taas tänäkin vuonna, yhteisessä Kuusiokuntien juhlassa 12. päivä marraskuussa Ähtärissä.

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI