LIIKUNTA JA HYVINVOINTI-MESSUT 2020 ALAJÄRVELLÄ 25.4.

0
Alajärven monitoimihallissa pelataan yksi sarjakauden kovimmista Mestaruusliigan lentopallo-otteluista (JK/jpnews.fi)

Yhdeksättä kertaa Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n (JPYP) toimialueella lauantaina 25. huhtikuuta järjestettävien messujen valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Viime syksystä lähtien työtä on tehty tiiviisti JPYP:n toimesta ja messujen seurantaryhmä on ehtinyt kokoontumaan jo viisi kertaa.

Messujen teemana liikunta ja hyvinvointi

Messuille on nimensä mukaisesti valittu teemaksi liikunta ja hyvinvointi, joka poikkeaa hieman kahdesta aikaisemmin Alajärvellä (v.2014 & 2017) järjestetyistä Asumista- ja hyvinvointia –messuista. Uusi teema tavoittelee tuomaan esille Alajärven kaupungin viime vuosien panostuksia liikuntarakentamiseen ja sen tuomaan hyvinvointiin.

Uusi teema tulee näkymään näytteilleasettajien tarjonnassa, jossa tuodaan liikuntaa ja erityisesti hyvinvointia kaikessa monimuotoisuudessaan esille. Teema hallitsee myös tilaisuuden esityksiä, joiden ja koko tilaisuuden juontamisesta ohjelmalavalla vastaa TV:stä tuttu Satu Tuomisto.

Tapahtumapaikkana uusi Monitoimihalli

Paikkakunnan uusi, syksyllä 2019 valmistunut Monitoimihalli tuo tapahtuman toteuttamiseen uusia mahdollisuuksia. Halli lähialueineen on keskeisellä paikalla, johon tämän kokoluokan messut on oivallinen toteutuspaikka. Pääjärjestäjän JPYP:n yhteistyökumppanit pääsevät näin saman katon alle tuomaan esille omaa toimintaansa.

Liikunta- ja hyvinvointimessujen teemaan sopivasti tilaisuuden avaajaksi on saatu Juha Mieto. Eteläpohjalainen hiihtolegenda ei jätä tunnetusti puheillaan eikä tekemisillään ketään kylmäksi.

Järjestäjät odottavat tapahtumaan 5.000 messuvierailijaa.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI