Ohjaamo pop up Ähtärissä: Vauhtia kesätöihin ja opintoihin!

0
Oma artikkelimainoskamppis kevät2021

Ohjaamo Kuusiokunnat järjestää yhteistyössä Ähtärin kaupungin ja Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa maksuttoman pop up -tapahtuman ”Vauhtia kesätöihin ja opintoihin!”  keskiviikkona 11.3.2020 klo 14-16 Koulutuskeskus Sedu Koulutiellä (Koulutie 16). Ähtärin Yhteiskoulun 8.- ja 9.-luokkalaiset käyvät tapahtumassa jo aamupäivällä ja lukiolaisilla sekä Sedun oppilailla on mahdollisuus poiketa pop upissa koulupäivän päätteeksi.

Tapahtumaan on tulossa runsaasti yrityksiä ja yhteisöjä, jotka etsivät palvelukseensa erityisesti kesätyöntekijöitä ja osa jopa vakituisia työntekijöitä. Tietoa annetaan myös Ähtärin kaupungin suorista kesätyöpaikoista 15–17-vuotiaille nuorille sekä työnantajille maksettavista kesätyöseteleistä, joiden avulla kaupunki kannustaa palkkaamaan ähtäriläisiä nuoria vähintään kuukauden mittaisiin kesätöihin.

”Vauhtia kesätöihin ja opintoihin!” -tapahtumassa ovat lisäksi mukana Koulutuskeskus Sedu, Etelä-Pohjanmaan Opisto ja Erityisammattiopisto Luovi Alavus, eli itselle sopivaa opiskelupaikkaa ja omaa alaa kannattaa tulla etsimään.

Ohjaamo Kuusiokunnat Ähtärin väki opastaa CV:n, eli ansioluettelon tekoon paikan päällä ja antaa vinkit hyvään työhakemukseen. Tarjolla on myös kahvia ja pullaa. Tule tutustumaan ja esittäytymään!

Mikä Ohjaamo?

Ohjaamo-toimintaa on kehitetty valtakunnallisesti osana nuorisotakuuta. Toiminnan perusajatuksena on tarjota nuorille alle 30-vuotiaille matalan kynnyksen palvelupiste. Malli rakentuu monialaisesti tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea tarjoavasta Ohjaamosta, eri hallinnonalojen peruspalveluista ja laajasta yhteistyöverkostosta. Ohjaamo Kuusiokunnat toimii Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Ähtäriin Ohjaamo-toimipiste on avoinna pop up -tapahtumien muodossa. Säännöllinen, viikoittain avoinna oleva Ohjaamo on muun muassa Alavudella.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI