Pekka Simojoki vierailee jälleen Soinissa

0
Pekka Simojoki

Muusikko Pekka Simojoki esiintyy Soinissa, Yhteistalolla sunnuntaina 19. tätä kuuta kello 15.00. Toimitus tavoitti 750 laulun tekijän, Pekka Simojoen sulkapallotreenien jälkeen kotipaikkaltaan Kangasalalta.

Pekka SImojoki

– Vielä maistuu esiintyminen, jota olen tehnyt 40 vuotta. Laulujen teko alkoi vuonna 1979 yhdessä Anna-Mari Kaskisen ja ensimmäinen suuri yhteistyö oli vuonna 1981 Afrikkalainen gospel-messu. Yhä on keikkoja riittänyt, esimerkiksi viime vuodesta jäi mieleen neljän päivän esiintymiskiertue, jossa oli 13 konserttia. Esiintymisiä on ollut Exit-yhtyeen ja ExCetera-kuoron kanssa, sekä esiinnyn yksin trubaduurina.

 

Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla esiinnyn trubaduuri-keikoilla 17.1 Kitinojalla (Seinäjoki) 18.1., Kalajoella ja 19.1. Soinissa. Kuun lopussa alkaa sitten ExCeteran kanssa Viron kiertue.

– Olen lisäksi keikkaillut parina viime vuonna Gospel-Gentlemen kiertueella Jaakko Löytyn ja Petri Laaksosen kanssa. Häikäisevän kirkas oli viime syksynä tehty ylistyslaulu-kiertue, samoin viime vuonna. Siis, olen kiertänyt aktiivisesti ja melko paljon. Myös levyjäni on käännetty eri kielille, kuten Hebrean- Unkarin- Japanin- ja Viron kielille. Olen lisäksi lähdössä Azerbaijanin Bakuun, jossa laulujani on käännetty azerin kielelle.

Lopuksi Pekka Simojoki toteaa:

– Mielelläni tulen taas myöskin Soiniin!

Kaksi tavallista kättä
Jeesus työhön lähettää.
Kuinka paljon tekemättä
ilman niitä täällä jää?
 
Kaksi tavallista jalkaa
Hän voi ottaa jaloikseen.
Niillä taivasmatka alkaa
joka aamu uudelleen.

JÄTÄ KOMMENTTI